Blic

Atvoru, bog droge

-

šeni i Splićani, koji su pokrenuli tuču na stadionu, ali i “grobari” bliski Kimiju.

BATINE U ZATVORU Zatvorske dane Lujanski proveo je svakako samo ne mirno. Kako “Blic” saznaje, Lujanskog tuča nije zaobišla ni tokom izdržavanj­a kazne u Centralnom zatvoru u Beogradu. U februaru ovaj navijač sa južne tribine bio je meta drugih osuđenika (najverovat­nije pripadnika druge frakcije „grobara“). Nekolicina muškaraca tada je brutalno pretukla Lujanskog. Od batina Lujanskom je slomljen nos. Prema saznanjima “Blica”, uprkos tome što je video lica napadača, Lujanski policiji nije želeo da kaže šta se zaista desilo, te im je ispričao da se “slučajno sapleo i udario glavom o zid”.

PONOVNO HAPŠENJE

Po izlasku iz zatvora ovaj mladić nije prestao da se sukobljava sa zakonom. Naime, ubrzo po puštanju na slobodu, sredinom ove godine, Lujanski je uhvaćen s malom količinom narkotika.

Upravo narkotici i dilovanje, s čime se ovaj navijač južne tribine povezuje, jedan su od pravaca istrage upucavanja ovog mladića od pre tri dana.

Maskirani napadač upucao je Lujanskog u butinu u ponedeljak oko 22 sata ispred jedne igraonice u Bloku 62 na Novom Beogradu.

PUCNJAVA

Ranjavanje Lujanskog, jednog od učesnika krvave tuče Partizanov­ih navijača, pokrenulo je istragu u više pravaca.

- Postoje dve verzije zbog čega je Lujanski upucan. Prva je ta da je dilovao drogu u parku u bloku na terenu suparničke grupe. Tome u prilog govori i činjenica da je kod njega nađena i veća količina novca za koji se sumnja da potiče upravo od dilovanja - kaže izvor “Blica” iz istrage.

Druga verzija naslanja se na prvu i pretpostav­lja se da je Lujanski žrtva sukoba frakcija između navijača Partizana, koji je javno kulminirao na derbiju nakon čega nije prestajao. Ispituje se da li je mladić

naleteo na nekoga iz suparničke frakcije i pritom upucan u nogu kao upozorenje. U prilog toj tezi govori činjenica da Lujanski nije sarađivao sa policijom (isto kao ni posle batina u zatvoru). Lujanski nije hteo da otkrije s kim je u sukobu niti da li je prepoznao napadača.

NSKI A KAŽE U KO GA JE ć JE REKAO I TAKO SE REDIO

 ??  ?? Navijač Milan lujanski upucan u butinu Nedaleko od dečje igraonice
Navijač Milan lujanski upucan u butinu Nedaleko od dečje igraonice
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia