Blic

Milivojevi­ć zaustavio Arsenalovu seriju

-

Fudbaleri Kristal Palasa uspeli su da zaustave pobednički niz Arsenala, koji na prethodnih jedanaest mečeva nisu znali ni za kakav drugi ishod osim za pobedu, pošto su u 10. kolu na svom terenu odigrali nerešeno - 2:2.

Junak domaće ekipe bio je naš Luka Milivojevi­ć, koji je postigao oba gola u remiju, a u strelce se upisivao sa penala. Srpski vezista je doneo prednost Palasu u najboljem mogućem trenutku, pošto je pogodio u finišu prvog poluvremen­a, i to nakon što je Mustafi oborio Zahu, a Milivojevi­ć je preuzeo odgovornos­t i rutinski pogodio. Upravo je tada pokazao da na njega nije uticao promašaj u prošlom kolu protiv Evertona.

Ipak, uspeo je trener Arsenala Unaj Emeri da u poluvremen­u prodrma izabranike, pa su „tobdžije“u razmaku od svega nekoliko minuta preokrenul­e. Mrežu domaće ekipe su pogađali Granit Džaka i Pjer Emerik Obamejang i činilo se da će se gosti radovati na „Selharst parku“, ali...

Luka Milivojevi­ć nije dozvolio da domaći ostanu bez boda, pa je još jednom sa penala uspeo da se upiše u strelce. Džaka je skrivio najstrožu kaznu, a naš fudbaler je rutinskom realizacij­om stavio tačku na meč.

 ??  ?? M. Z.
M. Z.
 ??  ?? dva puta pogodio protiv „tobdžija“: luka milivojevi­ć
dva puta pogodio protiv „tobdžija“: luka milivojevi­ć

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia