Blic

LEPOTA MI JE POMOGLA U KARIJERI

Glumica priznaje da fizički izgled često ume da stvori predrasude kod drugih ljudi, ali da s njom to nije bio slučaj. Ona smatra da je za jednu ženu važnija nega iznutra nego odlasci u kozmetičke salone.

- Dunja Đorđević

Katarinu Radivojevi­ć svega šest meseci deli od trenutka kada će napuniti 40 godina, a i dalje drži tron kada su u pitanju najlepše srpske glumice. Ona otkriva zašto, kada je lepota u pitanju, nije radila brojne promene na licu i telu iako joj je to, dok je živela u Americi, bilo nadohvat ruke. - Nisam od onih žena koje su stalno u salonima lepote i rade neke promene na licu. Radim ono što je potrebno, kozmetičku negu, pošto na poslu radim sa licem. Negujem se na pravi način, to je možda najbolje rečeno. Međutim, najvažnija je nega iznutra i to da li ste vi zadovoljni svojim životom. Trudim se da živim hrišćanski, verujem i tražim svoju sreću. Pomalo nekada lutam, ali sam zadovoljna tu gde sam. Mislim da nezadovolj­na žena nije dovoljno privlačna ni lepa sama sebi - iskrena je glumica u razgovoru za “Blic”.

Tokom karijere pratili su je epiteti lepotice sa tajnom harizmom, da je seksepilna, neodoljiva i mnogi drugi, a ona za razliku od mnogih svojih koleginica, ne kaže da joj je lepota odmogla, naprotiv.

- To što ste lepi može da vam bude prednost, ali i suprotno od toga. Tada ljudi imaju predrasude o vama baš zbog fizičkog izgleda, ali mislim da ne treba biti ozlojeđen. Zbog fizičkog izgleda sam uglavnom dobijala, nisam gubila - iskrena je Radivojevi­ćeva, koja ističe da je slobodna kada je emotivni život u pitanju.

Katarina kaže da se za-

 ??  ?? nije pristalica agresivnih tretmana zarad lepote
nije pristalica agresivnih tretmana zarad lepote

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia