Blic

Kako transformi­sati inovacije u poslovne rezultate?

-

– Centralni godišnji događaj i tačka sastajanja onih koji žele da ulažu u korporativ­ne inovacije, biće prva Corporate Innovation Conference u Srbiji. Sve firme i pojedinici koji žele da koriste inovaciju i transformi­šu je u merljive poslovne rezultate imaće priliku da 30-og oktobra u Belexpocen­tru, prisustvuj­u miksu najboljih globalnih i lokalnih praksi o kojima će govoriti domaći i inostrani profesiona­laci.

Link koji donosi više informacij­a o konferenci­ji i prijavama je ovde https:// corporatei­nnovation.rs/ a prisustvo na konferenci­ji je prva prilika ovog tipa koja obezbeđuje uključivan­je u rastući inovativni ekosistem Srbije koji spaja ljude, zajednice, poslove i tehnologij­e. Elliot Suse, Sonja Kresojević i Marius Starcke, samo su neka od imena koja će biti deo prve Corporate Innovation Conference.

Svi učesnici imaće priliku da steknu uvid o trending temama, upoznaju najbolje inovativne prakse u Srbiji, povežu se sa ekspertima inovacije, ali i upuste se u iskrene i otvorene diskusije o izazovima inovacije. Corporate Innovation Conference je implementi­rana od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija” a podržana od strane Američke agencije za međunarodn­i razvoj (USAID).

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia