Blic

Preminula Plejboj lepotica, živela na ivicizakon­a

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović (30), koja je u subotu pronađena mrtva u kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, i dalje se nalazi u teškom stanju. Ivana je, kako se sumnja, preminula nakon što se predoziral­a.

- N. Radišić, Lj. Tozev

Ivana sa verenikom bila u kući prijatelja, gde je i nađena mrtva

Kako je za „Blic“izjavila Vanja Đorđević, portparolk­a Kliničkog centra, njegovo stanje je teško i pod stalnim je nadzorom specijalis­ta Urgentnog centra. Ivana je, kako se sumnja, preminula usled prekomerne upotrebe narkotika. Više javno tužilaštvo u Kragujevcu je naložilo obdukciju, ali i toksikološ­ku analizu da bi se utvrdilo šta je zajedno sa svojim momkom koristila.

Kako „Blic“saznaje u policiji, glumica je prema njihovoj evidenciji, kao i njen momak, imala kriminalni dosije. Bila je jedno vreme i u Istražnom zatvoru zbog krivičnog dela razbojništ­va.

Preminula devojka je 2013. godine imala policijsku zaštitu jer je od svog poznanika Stefana J. trpela mučenje i zlostavlja­nje koje je trajalo čitavih mesec dana. On je tada optužen i za nanošenje lakih i teških telesnih povreda, kao i za nedozvolje­no držanje oružja i eksplozivn­ih materija. Tada je on bio optužen da ju je držao u njenom stanu, “terao je da pije alkohol i lekove ‘bromazepam‘”. Takođe se teretio i da ju je tukao na radom mestu u kozmetičko­m salonu u kome je radila. Stefan J. je u julu te godine uhapšen u okolini Mladenovca nakon jednomeseč­ne potrage, a prilikom hapšenja je imao pištolj sa metkom u cevi i još pet metaka u okviru. Zbog toga i zbog još nekih prethodnih krivičnih dela u zatvoru je odležao kaznu od četiri godine.

Ona je kada je preminula bila s verenikom u kući njihovog prijatelja, koji im je ostavio ključeve na par dana i koji je bivši zavisnik od narkotika koji je bio na metadonsko­j terapiji. Taj prijatelj ih je i pronašao. Ivana je već bila mrtva, a njen verenik Miloš bio je, kako saznajemo, u nesvesti. I on je u sebe uneo veliku količinu droge, međutim, doktori su uspeli da ga povrate. Verenik Plejboj modela je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a kako pričaju meštani, bio je poznat kao zavisnik od droge. Dragan Vesović, menadžer „Pink taksija“, potvrdio je da je Kovačević bio zaposlen kod njih, ali da je prošle godine u ovo vreme suspendova­n.

Ivana je rodom iz Kosovske Mitrovice i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji „Selo gori, a baba se češlja“, reditelja Radoša Bajića. Ona je bila i jedna od finalistki­nja prvog izbora za „Plejboj devojku godine“u Srbiji krajem 2011. i početkom 2012. godine.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia