Blic

Nađena devojka iz Feketića nakon dva dana potrage

- B. V.

Valentina Požonji (18) iz Feketića, za kojom porodica traga od nedelje, dobro je i nalazi se trenutno u svojoj kući sa porodicom.

- Ćerka je dobro. Važno da je opet sa nama. Pustili smo je sada da se odmori i naspava, a sutra ćemo u policiju da damo izjavu i da se obave sve formalnost­i. Mi smo je tražili i kada smo se vratili kući, ona je bila tu. Ne znam još uvek šta se sa njom sve dešavalo od nedelje, ali najvažnije mi je da je živa i zdrava. Hvala svima koji su nam pomagali da je nađemo i saznamo nešto o njoj – kaže Mihalj Požonji, Valentinin otac.

Valentina je poslednji put viđena u Lovćencu u ulici koja vodi ka železničko­j stanici, gde ju je videla njena komšinica koja ju je zaobišla automobilo­m.

- Raspitival­i smo se, i žena koja živi u blizini nam je rekla da je isto videla. Prepoznala je sa fotografij­e i seća se i da je imala ranac. Zapamtila ju je kako trči sa stanice u pravcu nečega ili nekoga, ali ne znamo da li automobila, kombija ili možda neke osobe. Žena je pokušala da se priseti detalja, ali znamo da se nije ukrcala na voz. Pošto je bila proslava u blizini, u tom delu je bilo puno kola, a ovde nema kamera. Pre toga je Valentina bila kod kuće i sve je bilo u redu, ali je pre nestanka imala jedan telefonski poziv – rekao nam je zabrinuti otac Mihalj Požunji.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia