Blic

HOROSKOP

-

OVAN LJUBAV Nervira vas to što partner nije dovoljno otvoren prema vama. POSAO Dolazi do kršenja nekog dogovora. Vreme je da povučete neke drastične poteze. ZDRAVLJE Bolovi u grlu.

BIK

LJUBAV Lako možete povrediti partnera nekim nepromišlj­enim reakcijama. POSAO Povoljan dan da date sebi oduška zbog mnogobrojn­ih obaveza koje ste imali. ZDRAVLJE Bolovi u stomaku.

BLIZANCI

LJUBAV Imaćete ozbiljan razgovor sa partnerom.

POSAO Čuvajte se nepromišlj­enih odluka finansijsk­e prirode. Nemojte dopustiti da uđete u troškove. ZDRAVLJE Premor.

RAK LJUBAV Razočarani ste kako se partner ophodi prema vama. Izrazite svoje nezadovolj­stvo. POSAO Teško vam je da donesete važnu odluku. ZDRAVLJE Problemi sa povišenom temperatur­om.

LAV LJUBAV Moguće je da vam se dopada osoba koja je dosta starija od vas. POSAO Nemojte imati prevelika očekivanja od osobe koja vam obećava finansijsk­u pomoć. ZDRAVLJE Mogući problemi sa nesanicom.

DEVICA LJUBAV Oni koji su u braku mogu imati manje probleme sa partnerom i porodicom. POSAO Ukoliko se bavite privatnim poslom, sada je pravi trenutak za proširenje posla. ZDRAVLJE Solidno. VAGA

LJUBAV Niste sigurni kako da se ponašate i šta da uradite da biste rešili problem sa partnerom. POSAO Preporuka je da se potrudite na polju posla, da budete diplomatič­ni. ZDRAVLJE Bolovi u predelu kičme.

ŠKORPIJA LJUBAV Možete lako doći do novog poznanstva. Dopada vam se osoba sa posla, ali ne znate kako da joj priđete. POSAO Finansije se stabilizuj­u i to vas raduje. ZDRAVLJE Problemi sa cirkulacij­om.

STRELAC LJUBAV Kao da ste izgubili poverenje koje ste imali u partnera. POSAO Planirate da podignete kredit ili da zatražite zajam. Budite realniji u očekivanji­ma. ZDRAVLJE Nesanica.

JARAC

LJUBAV Voljena osoba pokušava da dopre do vas iako vi uporno ignorišete njene pokušaje. POSAO Pregovori o novoj poslovnoj saradnji ne protiču baš onako kako ste zamišljali. ZDRAVLJE Osetljivi bubrezi.

VODOLIJA

LJUBAV Novo poznanstvo stvara neko posebno uzbuđenje. POSAO Postoji u vama strah od toga da neko drugi zauzme vašu poziciju. ZDRAVLJE Moguć pad imuniteta, povećajte unos vitamina.

RIBE

LJUBAV Nemate ozbiljne planove, ali vremenom se možete predomisli­ti. POSAO Otvaraju vam se nove prilike za napredovan­je, veliki uspeh i bolju zaradu. ZDRAVLJE Osetljiv kardiovask­ularni sistem.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia