Blic

Iz Čukaričkog poručuju: Ne plašimo se, dosta i bod

-

Fudbaleri Čukaričkog dočekuju Partizan od 16.30 u 14. kolu Superlige. Trener domaćih Simo Krunić veruje da će ekipa u derbiju protiv Partizana učiniti sve da se, posle dva poraza, vrati na pobednički kolosek, ali i priznaje da ni remi ne bi bio loš rezultat.

- Ne bi sa ove utakmice bio loš ni remi. Mada, to neće zavisiti samo od nas. Utakmice protiv Partizana su fudbalski praznik i dokazivanj­e za sve nas. Normalno je da ćemo dati sve od sebe, na velikim utakmicama ponekad presudi i faktor sreće. Oni teško gube - rekao je Krunić.

Prema njegovim rečima, oba tima će tražiti iskupljenj­e, što daje dodatnu draž duelu.

- Partizan uvek može da odigra dobar meč, kao protiv Crvene zvezde, kad niko nije očekivao. Biće teška utakmica, mnogo više moramo da pokažemo u odnosu na prethodne. Želim samo da pružimo maksimum borbenosti, samo tako možemo do pozitivnog rezultata - zaključio je strateg Čukaričkog.

Za Čukarički neće igrati suspendova­ni Boris Kopitović, dok Veljko Birmančevi­ć nema pravo nastupa jer je pozajmljen od Partizana, ali to ne umanjuje optimizam kod ekipe sa Banovog brda.

 ??  ?? trener Čukaričkog: Simo krunić
trener Čukaričkog: Simo krunić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia