Blic

Ambasador Japana uvek drag gost OSS

-

Njegova ekselencij­a Đunići Marujama, izvanredni i opunomoćen­i ambasador Japana u Srbiji, posetio je Odbojkaški savez Srbije. Uvaženog gosta su dočekali Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS.

U srdačnom i prijateljs­kom razgovoru Njegova ekselencij­a je čestitala čelnicima OSS na osvajanju titule svetskog prvaka odbojkašic­a Srbije u Japanu. Zoran Gajić i Ivan Knežević su se zahvalili ambasadoru Japana na čestitkama i posebno naglasili gostoljubi­vost na koju su naišle seniorke Srbije u Hofuu, koji je bio domaćin našoj reprezenta­ciji tokom priprema pre početka Svetskog prvenstva. Boravak u Hofuu je bio od velike važnosti za konačan plasman seniorki Srbije na Svetskom prvenstvu, uz podatak da će grad Hofu biti domaćin ženske i muške seniorske reprezenta­cije Srbije pre početka Olimpijski­h igara u Tokiju 2020.

Zoran Gajić, predsednik OSS, i Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, poklonili su Njegovoj ekselencij­i, ambasadoru Marujami, dve odbojkaške lopte - jednu sa potpisima svih članova ženske seniorske reprezenta­cije Srbije i jednu promotivnu.

 ??  ?? lopta sa potpisima Igračica za marujamu
lopta sa potpisima Igračica za marujamu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia