Blic

PRIVREMENO ODUZETA IMOVINA

-

Kuća u Žabljačkoj ulici, sa pomoćnom zgradom i bazenom, na placu od 10,4 ara.

U Ulici majke Angeline sportska hala, zgrada u kojoj su svlačionic­e i kafe-bar, kao i dve stambene zgrade i garaža na istoj adresi.

Sa sinom Lazarom suvlasnik je zemljišta od 14 ari na Bulevaru kralja Aleksandra na kojem je nedovršeni hotel od 322 kvadrata.

Na Bulevaru kralja Aleksandra plac od 3,2 ara na kojem su dve stambene zgrade, trećina placa od 13,8 ari i trećina stambene zgrade i četiri pomoćna objekta. Trećina placa od 1,8 ari i polovina placa od 1,2 ara, i jedna garaža.

U opštini Zvezdara još dva placa od ukupno 7,56 ari. U Ustaničkoj ulici poslovna zgrada od 242 kvadrata, polovina druge poslovne zgrade od 114 kvadrata i poslovno-stambena zgrada površine 96 kvadrata.

U Ulici Milana Rakića 5,14 ari zemljišta sa stambenom i pomoćnom zgradom na jednoj adresi, a na drugoj dve trećine stambene zgrade i garaža, i 30,7 ari zemljišta u Grockoj.

Od njegove supruge Aleksandre na Smederevsk­om putu 7,9 ari zemljišta s porodičnom zgradom od 90 kvadrata, dve pomoćne zgrade od 50 kvadrata i garaža, kao i plac u Koraćici od 10,34 ara i stambena zgrada.

Porodica Kosmajac je i posle privremeno­g oduzimanja imovine nastavila da živi u kući na Zvezdari i državi plaćala kiriju od 2.000 evra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia