Blic

DŽONI DEEP U SRBIJI SNIMA FILM

Čuveni glumac tumačiće ulogu ratnog fotografa Vilijama Eugena Smita u trileru „Minamata”, a čitava glumačka i produkcijs­ka ekipa u našu zemlju dolazi iz Japana, gde će prethodno biti na setu.

- Dunja Đorđević

Kako saznajemo, Džoni Dep u Srbiju, prema planu snimanja, stiže sredinom januara i na našem prostoru će provesti sigurno mesec dana, a možda i duže u zavisnosti od toga kako ih posluže vremenske prilike.

- Strani mediji potvrdili su da je Dep uspostavio saradnju sa rediteljim­a i da će igrati glavnu ulogu u ovom filmskom ostvarenju na engleskom jeziku. Film “Minamata” će započeti glavnu proizvodnj­u u Japanu, a ekipa filma preseliće se u Srbiju u januaru naredne godine, gde će nastaviti snimanje. Još uvek nisu poznate lokacije na kojima će se obaviti snimanje u našoj zemlji. O tome

Odsešće u jednom od luksuznih hotela, a spisak zahteva još nije stigao

će ovih dana biti odlučeno, ali jedna od destinacij­a je sigurno Beograd - kaže naš izvor upućen u realizacij­u ovog projekta i dodaje:

- Za njega je uveliko rezervisan jedan od luksuznih hotela u Beogradu u kojem će odsesti i iz kojeg će najverovat­nije odlaziti na set gde god da u Srbiji bude bio. Lista njegovih zahteva još uvek nije stigla u hotel, ali se sumnja i da će je biti jer je on jedan od jednostavn­ijih holivudski­h glumaca.

Film će se baviti Smitovim fotografsk­im radom za časopis “Life”, gde otkriva trovanje ljudi u mestu Minamata, u Japanu. Andrev Levitas će režirati film koji se zasniva na knjizi Alena Mioka Smita i V. Eugena Smita, a adaptiraće ga Dejvid Kesler. Ovo ostvarenje proizvod je Depove produkcijs­ke kuće “Infinitum Nihil”, a produkciju potpisuju Sem Sarkar, Bil Džonson i Andrev Levitas. Izvršni producenti filma su Džejson Forman i Stefan Dojters.

- Svetski mediji uveliko pišu o dolasku Džonija Depa kako u Japan tako i u Srbiju pa se brojni paparaci spremaju da zimu provedu na našim prostorima. Pošto je Dep jednostava­n i voli da šeta bez obezbeđenj­a, svi su uvereni da će imati priliku da ga fotografiš­u u različitim situacijam­a objašnjava naš izvor.

 ??  ?? džoni dep je oduševljen pogodnosti­ma koje nudi naša zemlja i njegova je ideja bila da se film snima u srbiji
džoni dep je oduševljen pogodnosti­ma koje nudi naša zemlja i njegova je ideja bila da se film snima u srbiji
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia