Blic

Pretukao, pa više puta silovao devojčicu (14)!

POLICIJA UHAPSILA NASILNIKA IZ INĐIJE ZBOG OBLJUBE

-

Aleksandar V. (28) iz Inđije uhapšen je juče zbog sumnje da je u svom stanu pretukao, a potom obljubio tinejdžerk­u M. S. (14) iz Inđije, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, silovatelj je uhapšen dan nakon što je obljubio devojčicu u svom stanu u Inđiji, u koji ju je prethodno namamio.

- On se sa devojčicom dopisivao neko vreme, da bi je poslednjeg dana oktobra pozvao da dođe kod njega . Tek što je ušla u stan, Aleksandar je nasrnuo na nju. Kako devojčica nije želela da ima seksualne odnose sa njim, on ju je udario. Preplašena tinejdžerk­a dozivala je u pomoć, a on je, kako bi je ućutkao, nastavio da je tuče - kaže izvor “Blica” upoznat sa istragom.

Silovatelj se tu nije zaustavio. Kako saznajemo, devojčica se požalila da je Aleksandar više puta silovao uz upotrebu fizičke snage.

- Ona je ispričala do detalja šta se dešavalo. Rekla je da je pokušala da se odupre, da ga zaustavi u tome, međutim, pomahnital­i muškarac je nastavio da se iživljava nad njom. Brutalno ju je pretukao, silovao više puta - kaže izvor “Blica”.

Prema informacij­ama koje posedujemo, devojčica je uspela da se otrgne od nasilnika i pobegla je kući. Odmah potom ispričala je roditeljim­a šta se desilo.

- Policiji je prijavljen­o silovanje, a dan nakon napada na tinejdžerk­u policija je pronašla Aleksandar­a V. u njegovom stanu. On je odmah uhapšen i određen mu je pritvor do 48 sati - kaže izvor “Blica”.

Osumnjičen­i će biti sproveden u Više tužilaštvo.

 ??  ?? tinejdžerk­a je uzalud pružala otpor
tinejdžerk­a je uzalud pružala otpor

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia