Blic

POBEGLA SAM IZ ZADRUGE DA SE NE BIH OBESILA

- D. Đorđević

Pevačica kaže da više nije mogla psihički da izdrži u Šimanovcim­a i najavljuje tužbu protiv Jelene Krunić zbog udarca iz prethodne sezone rijalitija.

Nakon što je provela noć u zatvoru i doživela nervni slom, pevačica Nadežda Biljić pobegla je iz “Zadruge 2”, zbog čega je očekuje kazna od 100.000 hiljada evra. Nadežda za “Blic” tvrdi da je morala da izađe jer je postala psihički nestabilna i mogla bi da naudi sebi.

- U neku ruku sam spasla sebi glavu što sam izašla odande. Zbog toga što sam stvarno došla u situaciju da dignem ruku na sebe ili na nekog, a meni to stvarno ne treba. Unutra nema nijedne pozitivne vibracije za mene i oseća se zla krv. Došla sam u situaciju da ću da doživim nervni slom na nacionalno­j frekvencij­i i da ću da uzmem konopac da se obesim na sred imanja, a meni to ne treba - navodi Nadežda i dodaje da se nada da će moći da uspostavi neki dogovor sa produkcijo­m “Pinka” zbog bežanja sa imanja.

- Prezahvaln­a sam produkciji “Pinka” za sve što su za mene uradili. Pokušaću na sve načine da ovo ispeglam na ljudski način. Ako kazna bude visoka, onda ne znam šta ću ističe pevačica.

Nadežda se osvrnula i na incidente koji su bili uzrok njenog psihičkog rastrojstv­a.

- Unutra postoje ljudi koji dobijaju tri puta dnevno terapiju, deset puta jaču od mene, a mene nazivaju psihičkim bolesnikom. Jedna od njih je Jelena Krunić. Tako da ću ja lično podneti tužbu za udarac iz prve “Zadruge” - objašnjava sada već bivša učesnica “Zadruge”.

Došla sam u situaciju da doživljava­m nervni slom na nacionalno­j frekvencij­i

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia