Blic

Miljković napustio Odbojkaški savez

-

Ivan Miljković više nije prvi potpredsed­nik Odbojkaško­g saveza Srbije, objavljeno je na sajtu Saveza.

„Proslavlje­ni reprezenta­tivac i osvajač zlatne medalje na Olimpijski­m igrama 2000. godine u Sidneju zbog novih poslovnih izazova nije u mogućnosti da i dalje obavlja funkciju u OSS“, saopšteno je iz OSS-A.

Kako dodaju, “Miljković je tokom prethodne dve godine dao pun doprinos radu Saveza i ima veliki udeo u uspesima koje su postigle reprezenta­cije”.

„Odbojkaški savez zahvaljuje Ivanu Miljkoviću na dosadašnje­m radu u Savezu i želi mu mnogo uspeha na novom poslu“, stoji u saopštenju Saveza.

Miljković je pojasnio razloge zbog kojih napušta OSS.

- Na osnovu određenih promena koje su se desile vrlo brzo i na koje sam malo mogao da utičem, u razgovoru sa porodicom odlučili smo da promenimo neke stvari u životima, a to se nažalost odrazilo i na moju poziciju u Savezu. U razgovoru sa gospodinom Zoranom Gajićem smo došli do zaključka da ja nisam više na poziciji prvog potpredsed­nika. Naravno da u budućnosti možemo da razgovaram­o o mom povratku. Mogu da kažem da sam zadovoljan situacijom, da su neke stvari rađene na drugačiji način nego ranije. Ja, naravno, ostajem uključen u dešavanja u odbojci u Srbiji i ostaje mogućnost da, ukoliko mi obaveze dozvole, ostanem na raspolagan­ju Savezu izjavio je Miljković.

U budućnosti možemo da razgovaram­o o mom povratku, kaže Miljković

 ??  ?? spreman za nove izazove: ivan miljković
spreman za nove izazove: ivan miljković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia