Blic

Joveljić nastavlja seriju u Ligi mladih

-

Omladinci Crvene zvezde pozivaju navijače da im pomognu danas (14) u duelu sa vršnjacima iz Liverpula. Meč 4. kola Lige šampiona igra se na stadionu Čukaričkog na Banovom brdu, a pre dve nedelje engleski klub je na svom terenu slavio sa 2:1.

- U prvom meču smo vodili sve do pet minuta pre kraja, a onda smo u završnici naivno primili dva gola. Mislim da smo sada u prednosti, jer igramo pred našim navijačima. Potrebna nam je pomoć publike, upravo zato pozivam sve zvezdaše da nas podrže i da zajedno napravimo lepu uvertiru u duel seniora - rekao je golman crveno-belih Miloš Gordić.

Zvezda je trenutno na poslednjem mestu sa samo jednim osvojenim bodom, a sva tri gola za Beograđane postigao je nezaustavl­jivi Dejan Joveljić.

- O Jovelji ne treba pričati, njegov učinak govori dovoljno. Iz utakmice u utakmicu pokazuje da je budućnost kluba. Moći ćemo da se oslonimo na njega i u revanšu, a tu su i ostali ofanzivci, zaista imamo pregršt kvalitetni­h napadača koji u svakom momentu mogu da zablistaju - dodao je Gordić.

 ??  ?? joveljić je zatresao mrežu i u liverpulu
joveljić je zatresao mrežu i u liverpulu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia