Blic

Napadati Liverpul svih 90 minuta je kao smrt

MARKO MARIN SVESTAN JAČINE RIVALA, ALI JE I OPTIMISTA

- P. Đukanović

Fudbaleri Liverpula su se pitali šta je to toliko specifično na našem stadionu. Videće večeras - kaže najpoznati­ji igrač Zvezde.

Marko Marin jedva čeka da počne utakmica četvrtog kola Lige šampiona u kojoj prvak Srbije dočekuje ekipu Liverpula, kluba koji je igrao minulo finale elitnog nadmetanja.

- Svi se radujemo toj utakmici, ja pogotovo. Igrati na “Marakani” Ligu šampiona je nešto posebno za nas. Znamo šta nas očekuje, Liverpul je izuzetno jaka ekipa. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da iznenadimo - rekao je Marin.

Nekadašnji nemački reprezenta­tivac imao je i poruku za crvene sa “Enfilda”:

- Kada se setim meča sa Napolijem, mogu da kažem da, kada je reč o gromoglasn­oj atmosferi, tako nešto nisam očekivao. Ni gostima nije svejedno. Došli su da pobede, ali nisu uspeli. Igrači Liverpula su se pitali šta je to toliko specifično na našem stadionu. Videće večeras - ističe Marin. On se prisetio i prvog meča ovih rivala u ovosezonsk­om izdanju Lige šampiona kada je na “Enfildu” bilo 4:0 za domaćina. - Prvih 20 minuta smo mnogo dobro igrali i dobar pritisak smo vršili i napred i pozadi. Da napadamo Liverpul 90 minuta je smrt. To ni Arsenal nije radio. Zamislite, napadnemo, izgubimo loptu i njihovi brzi igrači krenu u kontru. To niko ne radi protiv ovakve ekipe. Igraćemo mešovitim stilom. Marin je četiri sezone bio član Čelsija.

- Mnogo godina sam van Engleske, igram za Zvezdu i želim da pokažem šta znam, da pomognem ekipi i da što bolje odigramo. Nije mi cilj da pokažem da imam kvalitet za Premijer ligu - istakao je 29-godišnji fudbaler iz Bosanske Gradiške, koji je tokom karijere igrao i za Čelsi, čiji je dres nosio od 2012. do 2016. godine.

 ??  ?? marko marin je zvezdina udarna igla
marko marin je zvezdina udarna igla

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia