Blic

Obradović saopštio širi spisak rukometaši­ca za EP

-

Selektor ženske rukometne reprezenta­cije Srbije Ljubomir Obradović saopštio je spisak od 28 igračica na koje računa za predstojeć­e Evropsko prvenstvo koje se održava u Francuskoj od 29. novembra do 16. decembra.

Okupljanje je zakazano za 18. novembar kada će se naše najbolje rukometaši­ce okupiti u Kovilovu gde će trenirati nedelju dana, a potom ih očekuju prijateljs­ke utakmice koje će biti ujedno i pripremne za predstojeć­i šampionat Starog kontinenta.

Podsetimo, a naše najbolje rukometaši­ce će u sklopu priprema učestvovat­i na Kupu Karpata od 22. do 24. novembra zajedno sa selekcijam­a Rumunije A i B, kao i Rusije.

Put za Nant je planiran za 28. novembar.

Na spisku Obradovića nalaze se, golmani: Katarina Tomašević, Jovana Risović, Marija Čolić, Marina Pantić. Bekovi: Andrea Lekić, Jelena Trifunović, Dijana Števin, Jelena Lavko, Jovana Kovačević, Anđela Janušević, Tamara Radojević, Marija Obradović, Aleksandra Vukajlović, Ivana Mitrović, Jovana Stoiljkovi­ć, Marina Dmitrović. Krila: Sanja Radosavlje­vić, Katarina Krpež Šlezak, Timea Milošević, Željka Nikolić, Lidija Cvijić, Jovana Bogojević, Dijana Radojević, Milica Rančić.

Pivoti: Jelena Agbaba, Slađana Pop-lazić, Dragana Cvijić, Marija Petrović.

Podsetimo, naša nacionalna selekcija će na šampionatu kontinenta biti u grupi sa Poljskom, Danskom i Švedskom.

 ??  ?? ljubomir obradović
ljubomir obradović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia