Blic

Pančevac zatvaraju noću na dve nedelje

- E. B.

Da li je i koliko bezbedan Pančevački most, znaće se posle geodetskog snimanja čelične konstrukci­je, ali će zbog ovih radova u noćnim satima tokom dve nedelje most povremeno biti potpuno zatvoren.

Radovi će se obavljati od subote, 10. do subote, 24. novembra, pa će na Pančevcu biti privremeno uveden novi, izmenjeni režim drumskog saobraćaja. Tako će svakog dana od ponoći do dva sata, kao i od tri do pet u potpunosti biti obustavlje­n drumski i železnički saobraćaj preko Pančevačko­g mosta, sa izuzetkom interventn­ih vozila. Od dva do tri sata preko mosta će biti propuštan drumski saobraćaj.

Teška teretna vozila iz pravca Beograda biće zaustavlje­na na tranzitnom punktu u Dunavskoj ulici, ona iz pravca Pančeva kod starog privremeno­g punkta na putu Beograd – Pančevo, a vozila iz pravca Zrenjanina ispred naselja Kotež. Saobraćaj ovih kategorija vozila biće zaustavlje­n 15 minuta pre otpočinjan­ja radova na mostu. Ostale vrste vozila policija će zaustavlja­ti ispred ulaza na most.

Praktično jedina alternativ­a koja će biti na raspolagan­ju kada Pančevac bude zatvoren biće Pupinov most, udaljen 20 kilometara.

Zbog ove obustave saobraćaja doći će i do izmene na linijama javnog gradskog prevoza, noćnim i prvim dnevnim polascima. Preko Pančevca prolaze linije 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 108, ali i svi autobusi koji idu do Pančeva.

Most će biti zatvoren od ponoći do dva sata i od tri do pet

 ??  ?? provera koliko je most bezbedan
provera koliko je most bezbedan

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia