Blic

Još dve devojke žrtve manijaka iz tramvaja

Prijava protiv Mihaila Isailovića (37), koji je napastvova­o devojčicu u tramvaju, dopunjena je prijavama još dve devojke koje tvrde da ih je polno uznemirava­o, saznaje “Blic”.

- Bojana Bogosav

Kako saznajemo, nakon što je u medijima objavljen snimak na kojem se vidi Isailović kako pred putnicima u tramvaju, od kojih niko nije pokušao da zaštiti devojčicu, prilazi tinejdžerk­i i počinje da je grli i dodiruje po telu, policijsko­j stanici Stari grad javile su se još dve devojke

koje su Isailovića prijavile za polno uznemirava­nje.

Prema informacij­ama koje posedujemo, jedna od njih je maloletna!

Kako saznajemo, njihova saslušanja biće zakazana nakon Isailoviće­vog davanja iskaza kod tužioca, koje bi trebalo da se održi u toku sledeće nedelje.

Prošlog petka u tužilaštvu je saslušana devojčica koju je manijak polno uznemirava­o u tramvaju na liniji dva 23. oktobra. Nakon njenog davanja iskaza u tužilaštvu, devojčici je dodeljen status zaštićenog svedoka u postupku koji se vodi protiv osumnjičen­og Isailovića.

Posle traume koju je doživela, devojčica je do detalja opisala šta se dogodilo tog 23.oktobra i kako ju je Isailović gledao još na stanici, nakon čega je ušao za njom u tramvaj.

Kako je kazala, a što su i preneli pojedini beogradski mediji, dok je čekala tramvaj na stanici primetila je prekoputa muškarca koji se čudno ponašao - igrao na ulici. Kada ju je spazio, najpre ju je posmatrao, a onda je prešao ulicu i stao blizu nje. Nakon što je naišao tramvaj, Isailović je ušao za njom i gotovo istog trenutka se okrenuo ka njoj i počeo da je dodiruje, dok je ona pokušavala da se odbrani, a niko od ljudi koji su bili u tramvaju nije reagovao.

Njegovo nasrtanje na devojčicu snimljeno je kamerama u tramvaju, a već dva dana kasnije uznemiruju­ći snimak je dospeo u javnost. Na njemu se jasno vidi kako muškarac srednjih godina nasrće na tinejdžerk­u u tramvaju, pribija se uz nju, nabija je uz staklo i dodiruje je po grudima i telu. Pored jezivog polnog uznemirava­nja, na snimku se vide i putnici koji su sedeli odmah iza njih. Niko od njih ništa nije učinio da pomogne tinejdžerk­i, pa čak ni da obavesti vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo.

Mihailo Isailović je uhapšen 25. oktobra kasno uveče, nakon što je iz jedne pekare u Krnjači ukrao burek. Vlasnik pekare ga je sustigao, predao patroli policije, koja je utvrdila da je kradljivac bureka zapravo manijak iz tramvaja.

 ??  ?? niko od putnika nije hteo da odbrani devojčicu
niko od putnika nije hteo da odbrani devojčicu
 ??  ??
 ??  ?? mihailo isailović nekoliko minuta zlostavlja­o devojčicu u tramvaju naočigled Putnika
mihailo isailović nekoliko minuta zlostavlja­o devojčicu u tramvaju naočigled Putnika

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia