Blic

Ronaldinjo protutnjao kroz Beograd

„BLIC“SA SLAVNIM BRAZILSKIM FUDBALEROM NA AERODROMU Bivši as Barselone, Milana i PSŽ nije želeo da daje izjave, a iz Beograda je poleteo juče u 17 sati prema Parizu nakon dana provedenog u našoj prestonici.

- Miodrag dimitrijev­ić

Kao kada je u trku prelazio pet-šest protivničk­ih fudbalera, legendarni Brazilac Ronaldinjo je protutnjao Beogradom. On je stigao u sredu nešto pre ponoći, a već juče u 17 sati otputovao je sa Aerodroma “Nikola Tesla” u pravcu Pariza. Ronaldinjo je boravio u Beogradu gde je snimao reklamu za kompaniju „Mozzart“.

Međutim, očigledno je nekada najbolji fudbaler sveta odlučio da promeni plan i uhvati prvi naredni let za Pariz. Ekipa “Blica” je uspela da fotografiš­e Ronaldinja pre nego što je na VIP ulazu krenuo prema pasoškoj kontroli.

Nažalost, Brazilac nije želeo da daje izjave za medije, već je samo u pratnji nekoliko telohranit­elja mahnuo u pravcu naše ekipe.

Pre dolaska u Beograd, brazilski mediji su preneli da se Ronaldinjo nalazi u finansijsk­im problemima i da mu čak u domovini preti oduzimanje pasoša zbog duga od dva miliona evra. Pretpostav­lja se i da je to bio jedan od razloga zbog kojeg slavni fudbaler nije želeo da priča.

U Beogradu je sve vreme bio u pratnji našeg poznatog menadžera Zorana Stojadinov­ića, koji se potrudio da Ronaldinjo dobije sve što želi i da mu kratak boravak u Beogradu ostane u lepom sećanju. Brazilac je karijeru u Evropi započeo u Pari Sen Žermenu, koji je jedan od rivala Zvezde u Ligi šampiona, a najbolje partije pružao je u dresu Barselone.

 ??  ?? kratak boravak u našem glavnom gradu: ronaldinjo gaučo RONALDINJO JE U BEOGRADU BORAVIO 18 SATI GDE JE SNIMAO SPOT ZA KOMPANIJU „MOZZART“
kratak boravak u našem glavnom gradu: ronaldinjo gaučo RONALDINJO JE U BEOGRADU BORAVIO 18 SATI GDE JE SNIMAO SPOT ZA KOMPANIJU „MOZZART“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia