Sinove skinuo gole pa ih pretukao u podrumu

UHAPŠEN NASILNIK S. P. (36) U MIRILOVCU KOD PARAĆINA

Blic - - HRONIKA - E. B.

U selu Mirilovac kod Paraćina, policija je posle dvodnevne potere uhapsila S. P. (36) pod sumnjom da je izvršio krivično delo nasilja u porodici. Komšije kažu da je dvojicu sinova, od sedam i devet godina, tukao gole u podrumu, a zatim ih poslao kod babe.

- Dečaci su došli kod mene vidno uznemireni. Videla sam da nešto nije u redu. Rekla sam im da sednu na krevet, ali oni su to jedva uradili. Krivili su leđa i jedva su sedeli. Pitala sam šta im je, rekli su da nije ništa, ali sam onda uzela da sama pogledam šta je sa decom. Imala sam šta i da vidim. Masnice, modrice, podlivi svuda po leđima i po nogama. Odmah sam pozvala taksi i otišli smo kod lekara - priča u suzama majka supruge osumnjičenog nasilnika Ankica Berić.

Ona takođe kaže da su i suprug i ona bili protiv te veze od samog početka, ali da je „mladost-ludost“i da nisu mogli da odvoje ćerku od njega.

- Troje zlatne dece, divne, ali ne vredi. Sa sobom je

poveo trogodišnju Melaniju, bogu hvala da je dete dobro. Ništa od toga neće da bude, imaju para pa tako će sve i da prođe. Moja ćerka kaže da će ga definitivno ostaviti, ne znam, videćemo. Nadam se da će biti tako - dodaje ona. Njen suprug, deda dece, nije hteo da govori, rekao je kratko da je jako nervozan i da ne može ništa da kaže.

„Dečaci su došli kod mene vidno uznemireni. Videla sam da nešto nije u redu“, priča nasilnikova tašta. Meštani nerado govore o ovoj porodici. Uglavnom niko s njima ne razgovora.

- Ništa nemam dobro da kažem. Ta ženica je dobra i fina, jadnica ko zna šta je sve pretrpela, ali on je dugo bio na izdržavanju kazne zbog ubistva tetke. Rođene sestre njegovog oca. Sa dva crnca ju je ubio u Švajcarskoj. Mislimo da se radi o drogi i da je bio tada drogiran. Ne postoji razlog zašto je to uradio, eto, niko ne zna. Opak i naprasit, veoma negativan, a nemamo dobro mišljenje ni o majci njegovoj. Ni s kim nisu u dobrim odnosima kaže komšinica.

Prema nezvaničnim informacijama, S. P. se dva dana skrivao sa trogodišnjom ćerkicom u selu Mijatovac, posle čega ga je policija pronašla.

- Žena ima polomljen nos od udaraca. Celo selo priča da je decu tukao gole u podrumu, svi smo u šoku - kaže komšija koji takođe insistira da ostane anoniman iz straha od uhapšenog. S. P. se nalazi u pritvoru, određena mu je mera zadržavnja do 48 sati, a T. P. je sa decom sklonjena na sigurno. U Centru za socijalni rad u Paraćinu niko nije želeo da govori o ovom slučaju.

kuća u kojoj je otac tukao sinove

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.