Blic

STIGAO DEČAK VOLELA BIH DA NAŠ SIN BUDE SPORTISTA

IVANA MAKSIMOVIĆ SE PORODILA U ČETVRTAK UVEČE Ponosni tata Danilo Anđušić otkriva za „Blic” da je srećan što je s bebom i njegovom suprugom sve u redu, dok je lepa streljačic­a neposredno pred porođaj otkrila da bi volela da sin krene stopama svojih rodite

- Anastasija čanović

Ivana i Danilo postali su roditelji u četvrtak veče, kada se streljačic­a porodila malo pre planiranog termina. Ponosni tata je iste večeri proslavio dolazak naslednika.

- Sve se iznenada desilo. Otišli smo na regularnu kontrolu i lekari su odlučili da će je odmah poroditi, da neće rizikovati da čekaju. Bio sam u šoku od prvog trenutka, ali se sve dobro i kako treba završilo. Mi smo zahvalni svim doktorima i osoblju u bolnici gde se Ivana porodila - rekao je Danilo za „Blic”.

Iako su oboje želeli da košarkaš prisustvuj­e porođaju, do toga ipak nije došlo.

- Moja velika želja je bila prisustvuj­em porođaju, ali to nažalost nije bilo moguće pošto se sve desilo tako brzo, a Ivana se porodila carskim rezom. Ali nema veze, najbitnije je da su Ivana i beba dobro i da je sve prošlo u najboljem redu - kaže Anđušić, ali nije otkrio ime koje su dali sinu.

- Ne bih sada otkrivao ime dok se ne vidim sa suprugom, pa ćemo ga zajedno objaviti.

Kako su oboje profesiona­lni sportisti, ona streljačic­a, a on košarkaš, Ivana ne krije da bi je radovalo da sina vidi na terenu.

- Danilo i ja smo odrasli u sportskim porodicama i naravno da bismo voleli da i naš sin krene našim stopama. Imaće priliku da proba oba i mnoge druge, ali će izbor na kraju ipak biti na njemu - rekla nam je Ivana u intervjuu koji smo sa njom odradili dva dana pred porođaj.

Iako se porodila ranije, Ivana je sve spremila za bebu.

- Za mnoge stvari sam već preduhitre­na, ali mama i tata će mu pokloniti njegovu prvu igračku koja će, nadam se, biti uz njega sve dok ne odraste - kaže sportiskin­ja, kojoj je suprug sve vreme bio velika podrška.

- Veoma sam zahvalna što smo skoro celu trudnoću izneli zajedno. Kada smo skupa, sve je lakše, a i slađe. Od početka je bio velika podrška i oslonac.

 ??  ?? MOJA VELIKA ŽELJA JE BILA DA PRISUSTVUJ­EM POROĐAJU, ALI NISAM POŠTO SE IVANA PORODILA CARSKIM REZOM Ivana maksimović kaže kako je veoma zahvalna što su ona I danilo skoro celu trudnoću Izneli zajedno
MOJA VELIKA ŽELJA JE BILA DA PRISUSTVUJ­EM POROĐAJU, ALI NISAM POŠTO SE IVANA PORODILA CARSKIM REZOM Ivana maksimović kaže kako je veoma zahvalna što su ona I danilo skoro celu trudnoću Izneli zajedno

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia