Blic

Liverpul, pa Surdulica! E, sad budimo pravi tim!

VLADAN MILOJEVIĆ O DANAŠNJEM (15 SATI) DUELU SA DINAMOM

-

Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta i znamo šta nam je činiti - istakao je trener crveno-belih.

Posle velike pobede na “Marakani” u četvrtom kolu Lige šampiona protiv Liverpula (2:0), fudbaleri Crvene zvezde danas (15) gostovanje­m fenjerašu Dinamu iz Vranja nastavljaj­u superligaš­ku trku. Trener Vladan Milojević imaće protiv davljenika sa juga Srbije zadatak da u glavama izabranika prebaci kanal sa Lige šampiona na Superligu.

- Odigrali smo utakmicu Lige šampiona i sada moramo da gledamo Superligu. Želim da vidim reakciju mojih igrača, jer se tako postaje bolji i kvalitetni­ji, to vam daje zalog za budućnost. Ne volim da dobar rezultat odmah posle padne u vodu, morate da se potvrđujet­e i verujem da su moji igrači pravi i da će biti najbolji protiv Dinama. Utakmica sa Liverpulom je bila ne tako davno, ali je već arhivirana i sada stvarno mislimo samo na Dinamo. Zna se da nam je prvenstvo prioritet svih prioriteta i znamo šta nam je činiti - kaže Milojević.

Crveno-beli su posle duela sa Liverpulom fizički iscrpljeni i sa povredama.

- Imamo dosta kadrovskih problema. Iz minuta u minut dobijam pojedine informacij­e sa problemima. Sigurno je da neće igrati Filip Stojković, Goran Čaušić i Dušan Jovančić. Za pojedine povrede još čekam potvrdu, da vidimo koji je stepen ozbiljnost­i, jer postoje određene dileme da li bi mogli da iznesu meč.

Ekipa koja zauzima poslednje mesto na tabeli Superlige trebalo bi da bude lak zalogaj.

- Dinamo je poletna ekipa bez obzira na plasman na tabeli. Imao bi više bodova da igra u Vranju, tamo smo imali susret Kupa Srbije i videlo se koliko ljudi vole taj klub. Za nas je jako bitno da pred reprezenta­tivnu pauzu odigramo dobru utakmicu. Voleo bih da publika dođe u što većem broju i da nas podrži u Surdulici. Mislim da ćemo imati sve uslove za spektakl i dobar meč - zaključio je Milojević.

Dinamo iz Vranja svoje utakmice kao domaćin igra u Surdulici

 ??  ?? od el fardua bena očekuju Se golovi protiv Vranjanaca
od el fardua bena očekuju Se golovi protiv Vranjanaca
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia