DEMI MUR U VEZ

Slavna glumica i Beograđanka romansu drže dalje od očiju javnosti i retko se pojavljuju ruku podruku na dešavanjima, a zajedno podižu Mašinu ćerkicu Rumi Lou, navodi strani portal Radar Online.

Blic - - ZABAVA - aleksandra ivanović

Vest da su holivudska diva Demi Mur i srpska stilistkinja Maša Mandžuka u romansi, kao i da dve godine uživaju u ljubavi, uzburkala je domaću ali i stranu javnost. Dok svi bruje o njihovoj vezi, one se trude da budu što diskretnije, te se na ovu temu nisu oglašavale.

Naime, čini se da je Demi nakon nekoliko propalih veza i tri propala braka napokon našla sreću u ljubavi. Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom, a u ljubavi su oko dve godine, piše strani medij Radar onlajn. Demi se zajedno sa Mašom stara o njenoj ćerkici Rumi Lou, koju je Mandžuka dobila pre dve godine sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom, navodi pomenuti medij. Ove dve lepotice svoju navodnu romansu kriju, na društvenim mrežama gotovo uopšte ne objavljuju zajedničke fotografije. Sumnja da među njima ne postoji samo drugarstvo se pojavila kada su počele sve više vremena da provode zajedno, te su ih u nekoliko navrata uslikali strani paparaci. Maša svoje praznike često provodi sa Demi i njenom porodicom, a sa njima boravi i malena Rumi. Murova je navodno u svoj automobil stavila sedište za dete svoje partnerke, a Mandžuka je prošli Božić provela u društvu Mur, njenih ćerki Rumer, Talule i Skaut, kao i glumičinog bivšeg muža glumca Brusa Vilisa.

Prošle godine su zajedno provele nekoliko dana u Beogradu, gde su na splavovima uživale do kasno u noć. Razlog njene posete je upravo Mašin rođendan, a kako su tada mediji prenosili, obe su uživale uz romsku mužiku. Za holivudsku zvezdu su naveli da je pravi hedonista, kao i da je degustirala šljivovicu koja joj se dopala. Demi je zamolila da je na splavovima i restoranima u kojim je boravila u Srbiji niko ne fotografiše, kako bi nesmetano mogla da uživa u čarima naše zemlje.

- U subotu smo svirali i za Demi Mur. Došla je u većem društvu, u kojem je bila i njezina prijateljica Maša (Mandžuka). Bili su odlično raspoloženi i ostali su celu noć. Mi smo svirali, a one su celo vreme plesale - rekao je tada Toma Panters, član grupe „Blek Panters”. Inače, Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku, gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu “Top-model”, ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film “La La Land”.

PROŠLE GODINE SU DEMI I MAŠA BILE U BEOGRADU, GDE SU SE PROVODILE NA SPLAVOVIMA

mediji su ih u nekoliko navrata uslikali zajedno: demi mur i maša mandžuka

Demi i maša zajedno provode praznike

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia

© PressReader. All rights reserved.