Blic

Manijak iz Jelašnice pušten na slobodu

- B. J.

B. Č. (33) iz Jelašnice kod Niške Banje, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo polnog uznemirava­nja tako što se se svlačio i onanisao ispred jedne zgrade u blizini OŠ „Car Konstantin“u Nišu, nakon saslušanja u sudu pušten je juče da se u daljem toku krivičnog postupka brani sa slobode.

Nakon hapšenja B. Č. je prvo saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu, koje je zatražilo da mu se odredi pritvor, ali je nakon saslušanja u sudu, sudija za prethodni postupak odlučio da mu se ne odredi pritvor.

- Sudija za prethodni postupak nakon saslušanja nije osumnjičen­om odredio pritvor jer je našao da ne stoje razlozi koje je tužilaštvo navelo u predlogu za određivanj­e pritvora - kaže portparol Osnovnog suda u nišu Vladimir Rakonjac.

U OJT pak kažu da su predložili da se osumnjičen­om odredi pritvor zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, budući da je jedna oštećena u svojoj izjavi navela da je mesec dana dolazio pred zgradu u kojoj stanuje i polno je uznemirava­o.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičen­i B.Č. priznao da je samo jednom bio pred zgradom u Randgenovo­j ulici, ali je negirao da je onanisao, već da je navodno samo vršio nuždu. Nasuprot njegove tvrdnje stoji prijava Nišlijke G. M., koja je navodi da ga je mesec dana u jutarnjim časovima sretala skoro svakodnevn­o ispred ulaza zgrade, nedaleko od OŠ „Car Konstantin“, kako onaniše, sa polnim organom u rukama.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia