Blic

Mićanović me je tukao, a njegov drug govorio “ubij ga!”

ISPOVEST NOVOSADSKO­G ADVOKATA KOGA JE PRETUKAO GOLMAN REPREZENTA­CIJE SRBIJE

- A. La.

Danijel Mićanović (19), golman omladinske reprezenta­cije Srbije, i njegov drug Goran Nikolić (21) osumnjičen­i su da su pretukli advokata Dragana Miljenović­a (57) juče predveče na Bulevaru oslobođenj­a u Novom Sadu.

Tuči je prethodila saobraćajn­a prepirka, mada Miljenović smatra da je napad smišljen i organizova­n. Jer, kako tvrdi, oba napadača puštena su na slobodu već oko 1 sat posle ponoći, pre nego što je on uspeo da se vrati u policiju iz Kliničkog centra Vojvodine sa dijagnosti­kovanom frakturom lobanje i teškim telesnim povredama.

Miljenović­i su se vraćali sa puta i na Iriškom vencu gde je bila gužva, crveni “golf” počeo je da trubi i nasilno vozi.

- Vozila je moja supruga, a ćerka od sedam godina je bila iza. Kada nas je „golf“prestigao, videli smo da vozač preti prstom. Isto tako nam je pretio i psovao kada smo se sreli kod tunela na Mišeluku. Nakon toga, stali smo na semaforu kod Dalton zgrade kada je vozač iz „golfa“, odnosno Mićanović došao i zgrabio za vrata gde je sedela supruga pokušavaju­ći da je napadne. Izašao sam

napolje da ga pitam u čemu je problem i krenuo je na mene - kaže Miljenović.

Kako dodaje, Mićanović je tada prišao i udario ga, dok je njegov kolega počeo da viče “ubij ga!”. Da stvar bude bizarnija, sve je to gledala starija žena iz njihovih kola za koju pretpostav­lja da je majka jednog od dvojice napadača. Ubrzo su ga obojica oborili na pod i počeli da ga šutiraju po glavi i telu. Uspeo je da ustane kada je Mićanović ponovo krenuo prema

njegovo supruzi želeći da je napadne, jer je zvala policiju. No, vratio se i ponovo počeo da ga tuče.

- Mićanović je vikao stalno da mu niko ne može ništa jer je rođak Glođevića, šefa policije u Vrbasu. Vikao je i da će se osvetiti jer smo zvali policiju. Dete mi je doživelo šok, stalno je vrištala. Zamislite da vas neko tako pretuče pred porodicom. Oni su otišli, policija je došla i čujem da su ubrzo uhapšeni - nastavlja Miljenović.

 ??  ?? Uhapšen, pa pušten: Danijel Mićanović
Uhapšen, pa pušten: Danijel Mićanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia