Blic

ZANIMLJIVI MOMCI ŠETAJU GRADOM

- Lj. Tozev

Nakon teškog perioda koji je sada iza nje, pevačica Nataša Bekvalac smatra da će se ponovo zaljubiti i dodaje da je žena koja veoma voli život.

- Daleko od toga da imam mišljenje da se nikada neću zaljubiti. To su gluposti, žena sam koja jako voli život i ne može bilo koja situacija da me dovede do toga da izgubim veru u ljubav toliko da budem ozlojeđena ili užasno negativna osoba koja je izgubila veru u muškarce i ljubav. Mislim, to su gluposti, ima dobrih muškaraca, kao i loših. Nadam se da ću naleti na dobre - iskrena je Nataša, a na pitanje da li je nekoliko uspeo da je zaintrigir­a u poslednje vreme, kaže:

- To je kod mene specifično, ne doživljava­m udvaranja kao žene koje se bave poslom koji nije javni. Htela sam da kažem normalne devojke. I ja jesam normalna, možda normalnija od većine njih, ali budući da sam javna ličnost, nekako se uvek pravi neka fama oko mene. Nemam simpatiju, ali ima interesant­nih muškaraca, prolaze gradom.

I dok većina njenih koleginica skriva partnere s kojima započnu ljubavnu vezu, Nataša kaže da to neće činiti: - Živeću život, uopšte nemam taktiku kako će to izgledati neki sledeći put i kada će to biti. Ne vidim razloga zašto bih bilo šta krila, ne radim ništa kažnjivo - rekla je pevačica.

Natašina pesma „Mala plava“dostigla je devet miliona pregleda.

- Nisam očekivala da će „Mala plava“izazvati toliki uspeh, ovako veliku pometnju i magiju koja se dogodila. Kao neka zaraza. ponosna na uspeh nove pesme: nataša Bekvalac

Ima dobrih muškaraca, kao i loših. Nadam se da ću naleteti na dobre, kaže Nataša Bekvalac

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia