Blic

TRAGIČNI KRAJ POZNATE MANEKENKE

Manekenka i voditeljka Marija Ćurčić (25) oduzela je sebi život u nedelju uveče u stanu u kom je živela. Nije ostavila oproštajno pismo.

- Miroslava Brkić

Beživotno telo devojke pronašli su juče ujutru njeni roditelji u stanu u Ulici dr Aleksandra Kostića na Savskom vencu. Marija je već godinama živela sama na toj adresi kao podstanar, a na taj korak odlučila se kada je njena karijera modela uzela maha. Kako priča komšija koji je prisustvov­ao pronalažen­ju Marije i uviđaju, devojka se nije javljala roditeljim­a, zbog čega su oni posumnjali da nešto nije u redu i došli na njena vrata. Oni su zatim pozvali policiju koja je razvalila vrata.

- Roditelji su kucali, međutim niko nije otvarao vrata i bilo je zaključano. Zatim su pozvali policiju i stan je obijen. Marijini roditelji zatekli su je obešenu na galeriji. Nije poznato koliko vremena je prošlo od samoubistv­a, to će utvrditi obdukcija. Toksikološ­ki nalaz će pokazati da li je devojka imala nešto u organizmu - kaže naš izvor.

Poslednje angažovanj­e imala je pre dve nedelje u Rumuniji.

- Roditelji su je ispratili na put, sve je bilo super. Kad se vratila, poslednja dva dana se nikom nije javljala, ni majci ni ocu, a ni gazdarici. Dok je telo na obdukciji, roditelji su dali izjavu u policiji da Marija nije imala nikakav motiv, te da ne znaju zašto se to desilo - zaključio je naš izvor.

Kako saznajemo, Marija, koja je živela na poslednjem petom spratu u stanu galeriji iz još uvek neutvrđeni­h razloga popela se na stolicu pored stepenica u blizini ulaznih vrata. Okačila je kaiš o gelender i skočila sa stolice. Manekenka iza sebe nije ostavila oproštajno pismo.

Kako dodaje njen komšija, Marija je bila mirna i pri-

stojna devojka. U stan joj je dolazilo društvo, ali nikada nije bila bučna niti je pravila probleme.

Inače, Marija je kao mlada devojka mogla da se pohvali veoma obimnom radnom biografijo­m. Naime, ona je od 16. godine ušla u svet manekenstv­a i modelinga, a sa 17 godina postala je TV lice na lokalnom MTV kanalu. Poznata po društvenim mrežama pod nadimkom Čoko Mafin, bila je veoma viđena u beogradski­m noćnim klubovima, a bila je i zaštitno lice klubova “Leto”, “Hajp”, domaćin kluba “Martinez”... Bila je model i mnogim brendovima odeće poput “Jeger” i “Zla zla”. Njeno lice viđano je na mnogim bilbordima i u reklamama i muzičkim spotovima. Jedan od spotova u kome se pojavila bio je za pesmu “Tupakamaru”, koju izvode reperi Frenki, Kontra i Indigo.

Marija je, kako je i sama sebe opisala u jednom od intervjua, bila devojka pozitivnog i vedrog duha, koja je volela zabavu i muziku i hrabro grabila ka ostvarenju svojih ciljeva, te ne čudi što niko iz njene okoline nije mogao ni da nasluti da će se njen život ovako tragično završiti.

Prema tvrdnjama njenih prijatelja, poslednjih dana ova dvadesetpe­togodišnja devojka bila je vedra i nasmejana, te ništa nije ukazivalo na to da će se dogoditi velika tragedija. Planirala je kroz nekoliko dana da ode na putovanje, i to na kampovanje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia