Blic

DARKO MORA U BANJU NA LEČENJE

- A. Čanović

Poznati pevač Darko Lazić oporavlja se u KBC Zemun, a uskoro će biti prebačen u apartman gde će se nastaviti njegovo lečenje. Kako bi se u potpunosti oporavio, nakon bolnice moraće neko vreme da bude u banji.

Pevač Darko Lazić trebalo bi za 15 dana da izađe sa intenzivne nege, saznaje “Blic”. Kako saznajemo, tačna slika o Darkovom zdravstven­om stanju znaće se za pet dana u zavisnosti od toga kako će se odvijati pevačev oporavak. Lazić će, kada ga premeste sa intenzivne nege, biti smešten u apartman. Posle bolničkog lečenja pevač će morati da ide u banju i tamo nastavi lečenje kako bi se u potpunosti oporavio.

Pevač će u najkraćem roku dobiti pomagala, štake ili šetalicu, jer je obavezan stojeći položaj i šetnja u prihvatlji­voj meri.

- On već narednih dana mora da ustane i šeta. Zbog polomljeni­h rebara i kompletne njegove situacije oporavak i prohodavan­je moraju biti postepeni. Svi oko njega i on sam trebalo bi da budu vrlo strpljivi - rekao nam je izvor koji je upućen u celu priču.

Roditelji Darka Lazića i juče su bili u poseti, a u Zemunskoj bolnici zadržali su se oko sat vremena. Darkova majka Branka rekla je za “Blic” da je videla sina i da se on oseća mnogo bolje. - Darko je dobro, videli smo ga. Dosta se bolje oseća - rekla je Darkova majka Branka za “Blic” sa osmehom na licu.

Darka Lazića posle saobraćajk­e i operacija čeka dug oporavak. Pevač je imao emotivnu krizu, ali je uspeo da je prebrodi uz pomoć porodice i verenice Marine, koji se ne odvajaju od njega. Lazić je 7. novembra imao ozbiljnu operaciju koja je trajala šest časova, a lekari KBC Zemun pevaču su uspešno operisali butnu kost i stavili protezu u kuk.

Podsetimo, Darko se četiri puta prevrnuo kolima u saobraćajn­oj nezgodi 23. oktobra kod rodnog Brestača i završio na livadi pored puta. Zbog tragova kočenja na putu policija je utvrdila da nije zaspao za volanom i da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

 ??  ?? DARKO JE DOBRO, VIDELI SMO GA. DOSTA SE BOLJE OSEĆA, KAŽE PEVAČEVA MAMA BRANKA
DARKO JE DOBRO, VIDELI SMO GA. DOSTA SE BOLJE OSEĆA, KAŽE PEVAČEVA MAMA BRANKA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia