Blic

Ranjeni ubica i narko-diler neće da sarađuje sa policijom

NOVI DETALJI IZ ISTRAGE PUCNJAVE U NOVOM SADU

- E. B.

Dušan Simeunović (32), koji je u utorak uveče pronađen ranjen u svom automobilu na parkingu jedne kompanije u novosadsko­m naselju Sajlovo, operisan je i nalazi se van životne opasnosti.

Kako je već pisao “Blic”, sumnja se da je Simeunović ranjen negde drugde, ali da je uspeo da se doveze do mesta gde ga je po dojavi prolaznika pronašla ekipa Hitne pomoći i odvezla u Urgentni centar sa teškim prostrelni­m ranama desne potkolenic­e.

U Urgentnom centru kažu da je Simeunović operisan, da je hemodinams­ki stabilan te da će biti zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine.

Policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, a kako nezvanično saznaje “Blic”, samo četiri godine

Simeunović nije bio raspoložen sa saradnju tokom istrage, odnosno nije želeo sa nadležnima da razgovara o nesreći koja ga je zadesila.

Inače, Simeunović je Bečejac, ali većinu vremena provodi u Novom Sadu i odavno je poznat policiji zbog raznih krivičnih dela, najčešće vezanih za trgovinu drogom, a osuđen je i za ubistvo. Simeunović je robijao četiri godine zbog ubistva Novosađani­na Igora Pavlova koga je usmrtio udarajući ga pesnicama i ciglom 17. jula 2009. godine. Policija je zatekla Pavlova lica unakaženog od batina do neprepozna­tljivosti kako leži u lokvi krvi na putu u blizini termalnih bazena u Bečeju. Simeunović­u je odlukom Apelaciono­g suda prekvalifi­kovano krivično delo sa teškog ubistva, na nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom pa mu je zato određena kazna zatvora u trajanju od četiri godine.

 ??  ?? upucani simeunović zbog ubistva robijao
upucani simeunović zbog ubistva robijao

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia