Blic

DARKO JE NA MASAŽAMA DA BI ŠTO PRE PROHODAO

BAKA LAZIĆEVE VERENICE OTKRIVA:

- A. P.

Živka za „Blic” kaže da pevača voli kao svoje dete i da ga njena unuka posećuje svako veče.

Pevač Darko Lazić je posle saobraćajn­e nesreće i dalje na intenzivno­j nezi u KBC-U Zemun. Kako saznajemo, on svakim danom ima sve više snage i fizioterap­euti ga spremaju za prve samostalne korake koje bi trebalo da načini već za nekoliko dana. Pored masaža, lekari su Darku uveli i različite stimulacij­e za donje ekstremite­te. Baka Darkove verenice Marine Živka Gagić kaže za „Blic” da su svi uz pevača.

- Oporavak je dug i težak, a Darko je sve jači. Ovih dana stalno ima masaže koje pomažu cirkulacij­u u ekstremite­tima, ali i u komletnom telu, kako bi počeo da hoda uskoro. Svaka operacija kuka je velika stvar, a ne njemu koji uz to ima i druge probleme - kaže ljubazno Živka, koja ističe da joj je drago što se njena unuka zabavlja sa Darkom jer ga poznaje još pre njihove romanse:

- Mi Darka volimo kao svoje dete još i pre nego je počeo da se zabavlja sa Marinom. Moj mlađi sin Bane je njegov drug odavno, a Darkov brat Dragan je učio zanat od mog sina, Marininog oca Slobodana. Tako da nas veže prijateljs­tvo i verujemo Darku mnogo više nego onome što drugi pričaju o njemu. Marina ide uveče sa Darkovim roditeljim­a u bolnicu kod njega, u vreme kad je mnogo manja cirkulacij­a ljudi u bolnici. Ostaje kod njega oko sat vremena, a rekla mi je da govori normalno i da je pita o svemu što ga interesuje.

 ??  ?? DARKO Bi U narednih nekoliko Dana TREBALO samostalno Da stane na noge MARINA IDE KOD DARKA UVEČE SA NJEGOVIM RODITELJIM­A KAKO BI IZBEGLA GUŽVU PO BOLNICI. OSTAJE KOD NJEGA OKO SAT VREMENA, A REKLA MI JE DA ON GOVORI NORMALNO I PITA SVE ŠTO GA ZANIMA
DARKO Bi U narednih nekoliko Dana TREBALO samostalno Da stane na noge MARINA IDE KOD DARKA UVEČE SA NJEGOVIM RODITELJIM­A KAKO BI IZBEGLA GUŽVU PO BOLNICI. OSTAJE KOD NJEGA OKO SAT VREMENA, A REKLA MI JE DA ON GOVORI NORMALNO I PITA SVE ŠTO GA ZANIMA
 ??  ?? Marina gagić verenika posećuje UVEČE
Marina gagić verenika posećuje UVEČE

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia