Blic

IRINA će NA PINKU VODITI JUTARNJI SA ŠARENICOM

Voditeljka Irina Vukotić vodiće na ružičastoj televiziji jutarnji program sa kolegom Žikom Nikolićem, i to sredom, dok će ostalim radnim danima u programu biti Dea Đurđević i Predrag Sarapa.

- Filip Jovanović

Posle bolovanja koje je uzela na TV “Hepi” gde je vodila Jutarnji program sa Milomirom Marićem, voditeljka Irina Vukotić je odlučila da prekine saradnju sa ovom medijskom kućom i svoju karijeru nastavi na “Pinku”.

- Irina je došla na razgovor kod čelnih ljudi na TV “Pink” i brzo se dogovorila sa njima o prelasku. Vodiće Jutarnji program sredom sa Žikom Šarenicom, dok njegova emisija ostaje da se emituje vikendom. Njih dvoje su tandem koji obećava. Dea Đurđević i Predrag Sarapa će voditi Jutarnji program tokom ostalih radnih dana - kaže za “Blic” izvor koji je upoznat u celu priču.

Ovu informacij­u je potvrdio i Žika Šarenica, koji kaže da sa nestrpljen­jem iščekuje današnju emisiju.

- Irina i ja ćemo voditi Jutarnji program sredom. Ekipa koja radi “Žikinu šarenicu” ostaje ista. Što se tiče Irine, znam je toliko koliko sam gostovao na “Hepiju” nekoliko puta. Toliko je poznajem. Nadam se da će to biti kako treba i da ćemo biti super kolege koje će lepo sarađivati. Drago mi je što sam dobio žensko pojačenje kaže za “Blic” Žika Nikolić.

Na pitanje da li će se promeniti koncepcija jutarnjeg programa, Žika odgovara:

- Trebalo bi da bude malo drugačije. To ne može mnogo da se menja, posebno kada je jutarnji program u pitanju. To je nešto što kuće drže i nešto malo svoje unesu. Svako će doneti nešto svoje. Biće to neko osveženje.

Inače, voditeljsk­i dvojac Irina Vukotić i Milomir Marić je svako jutro od 4.55 donosio najnovije informacij­e iz zemlje i sveta i razgovarao s gostima iz različitih sfera. Sve je iznenadila informacij­a da je Irina odjednom otišla na bolovanje, a kako nam je izvor ranije rekao, razlog su određene nesuglasic­e.

Tokom vođenja emisije „Dobro jutro, Srbijo“sa Marićem ostala je upamćena scena kada je direktorka Centra za evroatlant­ske integracij­e Jelena Milić ukrstila koplja s Irinom, nakon čega je voditeljka uplakana napustila studio jutarnjeg. Rasprava je počela kada je Jelena napala Irinu da je ona nije adekvatno odbranila kada je Šešelj kod njih u gostima izneo tvrdnju da ona “ima picajzle”. Pred kraj, dok je Milićeva još govorila, Vukotićeva je rekla da joj se nikada nije de-

silo da se toliko uznemirila. Irina je karijeru započela 2000. godine kao urednica i voditeljka na Trećem kanalu. Nakon toga prešla je u produkcijs­ku kuću “Emoušen”, gde je pet godina radila kao urednica i voditeljka raznih emisija, između

ostalog i “Velikog brata”. Sa glumcem Milanom Kalinićem vodila je emisiju “Sve za ljubav” i šou-program “Ja volim Srbiju”. Na Prvu srpsku televiziju 2011. je tokom prve sezone sa koleginica­ma Marijom Kilibardom, Ivanom Zarić, Natašom Ristić i Majom Volk uređivala i vodila emisiju “Žene”. Nakon toga je vodila jutarnji magazin „Tačno 9“.

 ??  ?? Dea i Sarapa Sredom prave pauzu
Dea i Sarapa Sredom prave pauzu
 ??  ?? Srećan što je
Srećan što je

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia