Blic

NASTRADAO VOZAČ „FIJATA“

-

udesa hospitaliz­ovana tri pacijenta, od kojih je jedan na intenzivno­j nezi, a dva na ortopediji.

- Pacijent koji je na intenzivno­j nezi ima teške telesne povrede. Obostrani prelom rebara, grudne i ključne kosti. Dva pacijenta su na Odeljenju ortopedije sa takođe teškim telesnim povredama. Reč je o prelomu rebara i čašice, a kod drugog se radi o traumatsko­m isčašenju kuka koji smo vratili na svoje mesto - rekao je Mitrović

U ovoj nesreći povređen je i Ivica Karić, kapiten RK Karađorđe. Ljupče Nikolić, vozač rukometaša iz Topole, tvrdi da su imali pravu sreću te niko od njih nije nastradao u nesreći koji ih je zadesila Od zadobijeni­h povreda vozač „fijata“iz Novog Pazara na mestu je poginuo dok je suvozač sa teškim povredama prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“u Kraljevu. - Niko iz minibusa nije prošao bez povreda. Nekome je rasečeno lice, neko je ugruvan, neko ima povredu glave ili zgloba - pričaju naši sagovornic­i.

- Čuo sam vozača koji je povikao „ljudi, izginosmo” i čuo se jeziv udarac. Svi smo poleteli sa svojih sedišta. U prvi mah nismo znali da li je ko živ. Krvi je bilo na sve strane, svi su kukali, padali smo jedni na druge, sedišta su potpuno uništena, to su strašne scene... Morali smo da razvalimo vrata pozadi da bismo izašli - prepričava vidno uznemireni Karić.

Tek kada su uspeli da izađu iz uništenog minibusa, videli su smrskan automobil.

- Ne znam zašto se sve to dogodilo, ali znam da smo imali neverovatn­u sreću. Mogli smo da sletimo u Ibar. Zaustavili smo se tik uz bankinu - objašnjava Karić koji je lakše povređen.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia