Blic

Nišlije zadovoljne remijem

FUDBALERI RADNIČKOG PROPUSTILI PRILIKU DA IZNENADE ZVEZDU

-

Smatram da je rezultat 2:2 zaslužan i dobar za nas, iako smo bili bolji na terenu, kaže strelac prvog gola za Nišlije Nermin Haskić.

Posle svega što smo imali priliku sa vidimo na “Čairu”, i domaćin Radnički i lider Crvena zvezda mogu da budu zadovoljni sa razultatom 2:2 u derbiju 17. kola Superlige. Nišlije su gubile, zatim su u desetak minuta preokrenul­e meč, da bi crveno-beli golom Bena stigli do remija.

Nermin Haskić je i protiv šampiona Srbije nastavio sa odličnim partijama. Postigao je svoj osmi gol u nacionalno­m prvenstvu i drugi je strelac lige, a u anketi koja sprovedena među navijačima Radničkog izabran je za igrača utakmice.

- Pre početka sam rekao da očekujem upravo ovakvu utakmicu, koja je bila lepa i za publiku i za nas, sa puno golova i dobrih akcija. Smatram da je krajnji rezultat zaslužen i dobar za nas. Bitno je da nismo izgubili i da smo nastavili seriju koja traje još od one prve utakmice sa Zvezdom. Nastavljam­o dalje, a iz ovog meča možemo dobiti puno pred utakmice koje nam slede. Čekaju nas još četiri meča do zimske pauze i trudićemo se da nastavimo sa kvalitetni­m partijama i ostanemo na ovoj poziciji rekao Haskić.

Napadač iz Bosne Hercegovin­e je ove sezone uspeo da zatrese mrežu i Crvene zvezde i Partizana.

- To mi mnogo znači. Jedan od razloga zbog kojih sam došao u Srbiju upravo su te utakmice protiv Zvezde i Partizana i drago mi je što sam uspeo da im dam golove. Ja ne bih stavljao sebe u prvi plan, jer smo mi pre svega jedan odličan kolektiv i normalno je da na utakmicama iskoči jedan pojedinac. Zahvaljuje­m se našim navijačima što su me izabrali za igrača utakmice.

 ??  ??
 ??  ?? nikola stojiljkov­ić (crvena zvezda) u duelu sa stankoviće­m
nikola stojiljkov­ić (crvena zvezda) u duelu sa stankoviće­m

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia