Blic

ODABRALI SMO IMENA ZA NAŠU

SEKI ALEKSIĆ JE SIN JAKOV ULEPŠAO ŽIVOT, A ŽELELA BI I JEDNU DEVOJČICU Pevačica priznaje da bi volela da proširi porodicu, a sa suprugom Veljkom Piljikićem već je spremila imena od kojih će odabrati jedno za naslednicu.

- Anastasija Čanović

Sin Jakov Piljikić ulepšao je život Seke i Veljka i jedva čekaju da dobiju drugo dete. Iako pol deteta pevačici nije bitan, ukoliko bi dobila ćerku, volela bi da nosi biblijsko ime.

- Ono što mogu da kažem je to da već imamo nekoliko imena u opticaju i sva su biblijska. Kada sam bila trudna, dok nismo znali da li je dečak ili devojčica, tata i ja smo zapisivali neka imena i zajedno smo odlučili da on bude Jakov. Trebalo je da bude Isak, ali smo odlučili da bude Jakov. A za devojčicu ne mogu još da kažem koje ćemo od biblijskih imena odabrati - kaže Seka za “Blic”.

Iako je 2018. godina za nju i te kako bila uspešna, priznaje da će je ipak pamtiti po odrastanju sina Jakova.

- Bila je ovo jedna sjajna godina. Pamtiću je po koncertu, koji je bio jako uspešan, a moram da priznam da poslednje dve godine pamtim samo po svom sinu, po svemu onome što je on uradio i rekao. To su divni trenuci koje treba i zabeležiti i pamtiti. On uopšte ne sklapa rečenice još uvek, još uvek je mali. Razume sve što mu se kaže, sve što izgovorim, zna šta sam rekla. Izuzetno je pametno dete i nemiran je jako. Na mamu je tvrdoglav i uporan, a mislim da će na tatu vremenom povući smirenost. Jak je na tatu, Veljko ga već uči sportskim veštinama, pokazuje mu vežbe. Treninzi od malih nogu... Voli avione, automobile, dinosaurus­e. Na Veljka je povukao i to da se ničega ne plaši, zaista nema strah. To možda i nije baš dobro dodaje pevačica.

Za nastup u najluđoj noći sve je spremno. Seka će pevati u Beogradu, a crvena i glamurozna toaleta u kojoj će izgledati seksepilno se podrazumev­a.

- Mislim da će biti sjajna noć. Očekujem sjajnu atmosferu. Čovek sam koji je veseljak po prirodi i volim da uveseljava­m ljude. Raduje me što je nastup u Beogradu, nije mi daleko. Obučem se, našminkam se i to sve obavim bukvalno pola sata pred nastup. Zaista je sjajno što je nastup u Beogradu, biću ceo dan sa porodicom, sa sinom, družićemo se, uspavaću ga i počinjem da se spremam. Jakov neće biti sa mnom na

Sin je trebalo da bude Isak, ali smo odlučili da bude Jakov, kaže Seka

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia