Blic

Zelenaša nasmrt izbo zbog novca

POLICIJI U ŠAPCU JUČE SE PREDAO DRAGOMIR TODOROVIĆ (68)

- Mirjana Čvorić Gubelić

Miloš Bogojević (52) juče je ubijen u Šapcu, u svom stanu u Ulici vojvode Mišića 77, sumnja se zbog zelenašenj­a. Za ubistvo je osumnjičen Dragomir Todorović (68), saznaje “Blic”.

On je nožem napao i izbo žrtvu, i zatim se oko osam sati predao policiji gde je ispričao kako je došlo do incidenta.

Kako “Blic” saznaje, Todorović, koji je sa sinom i suprugom živeo na imanju u Gornjoj Vranjskoj, došao je juče oko sedam sati u stan kod Bogojevića kom je dugovao novac, jer je uzimao na kamatu i nije vraćao dug. Prvo je došlo do svađe, a onda je Dragomir, posle kraće rasprave, izvadio nož i zadao mu više udaraca.

- Čuli su se jauci tog čoveka. Cela zgrada se orila. Ja sam odmah čuo da je neko nekog izbo nožem. To je zaista strašno što se dogodilo. Ja sam ga sretao svako jutro, čak mi je rekao kako će uskoro početi da trenira kod mene da bi skinuo kilograme, jer je bio mnogo debeo. Ne znam ništa o njemu osim da smo se uvek javljali jedan drugom jer on živi u zgradi gde ja držim klub - priča Vladimir Pantelić iz Šapca.

Od tih povreda Bogojević je odmah preminuo, a kako „Blic“saznaje, obducenti su ga pronašli u hodniku njegovog stana u Vojvode Mišića 77 gde je sam živeo poslednjih godinu dana. Nije se mnogo družio sa komšilukom, ali je vest o smrti sve šokirala.

Osumnjičen­i je nož bacio pored kartonske kutije ispred zgrade, nakon čega je otišao u policijsku stanicu i prijavio se.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je Bogojević odranije poznat policiji. Zbog ubistva Predraga Mitkovića u Beogradu 1997. godine odležao je višegodišn­ju kaznu, a hapšen je i zbog posedovanj­a narkotika. Poslednjih godina živeo je mirno u svom stanu u Šapcu gde se, kako saznajemo, bavio zelenašenj­em.

- Poznavao sam ga i nije mi delovao kao konfliktan čovek. Ne znam ništa o njegovom privatnom životu niti me je to zanimalo. Dolazio je kod mene u antikvarni­cu i uvek je delovao pristojno priča jedan Šapčanin.

Po nalogu tužioca, Todoroviću je određeno zadržavanj­e do 48 časova zbog ubistva.

Ubica nakon zločina bacio nož, otišao u policiju i ispričao detalje

 ??  ?? u hodniku stana u lokvi krvi nađen Miloš bogojević
u hodniku stana u lokvi krvi nađen Miloš bogojević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia