Blic

PRETIO PUŠKOM RODITELJIM­A

-

Kako saznajemo, brutalno prebijanje dogodilo se pre nekoliko dana kasno uveče, kada je oko jedan ujutru Miodrag J. počeo da se iživljava nad svojom suprugom i maloletnom ćerkom. Obesni čovek u jednom trenutku udarce rukama zamenio je nogarom od stola.

- Njegovo terorisanj­e trajalo je od jedan uveče do šest sati ujutru. Od batina koje je zadobila njegova supruga dobila je blaži potres mozga, a ćerkici je probijena bubna opna - kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Međutim, on se tu nije zaustavio. Svojoj supruzi i ćerki pretio je bombom koju je držao u ruci. U čitavoj agoniji kroz koju su prolazile, nesrećna žena i ćerka uspele su nekako da se dokopaju telefona i pozovu policiju, koja je odmah izašla na teren. Miodrag je tada bombu sakrio u dvorištu, prekrivši je najlonima i krpama kako je policija ne bi pronašla.

- Pretresom kuće i drugih prostorija u vlasništvu osumnjičen­og policija je pronašla ručnu bombu M-75. Osumnjičen­i je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi - saopšteno je iz MUP.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: nasilje u porodici i nedozvolje­na proizvodnj­a, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivn­ih materija. Zbog pretnji smrću bivšoj supruzi uhapšen je Beograđani­n Saša Milosavlje­vić (35). Kako saznajemo, on je poslednjih desetak dana intenzivno pretio svojoj bivšoj supruzi smrću, pozivao je na telefon, da bi na kraju došao na njen posao.

- Njih dvoje su se razveli 17. novembra i od tada je on počeo da vrši torturu. Pretio joj je smrću, navodeći da će je ubiti i spakovati u crne Protiv Dragomira M. (58) iz Bora podneta je krivična prijava zbog sumnje da je na salašu drvenom motkom pretukao oca i majku, nakon čega im je pretio lovačkom puškom koju je držao uperenu ka njima. Kako saznajemo, on je svoje stare roditelje držao satima postrojene i iživljavao se nad njima preteći im smrću. Takođe im je pretio da će na njih baciti bombu. Na teret mu se stavljaju krivična dela nasilje u porodici i nedozvolje­na proizvodnj­a, držanje, nošenje i promet oružja.

kese - kaže izvor “Blica”.

Preplašena žena prijavila je nasilnika, koji je ubrzo potom uhapšen. U njegovom stanu tada je pronađen i pištolj za koji nije imao dozvolu.

Njemu se na teret stavljaju dva krivična dela: nedozvolje­na proizvodnj­a, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivn­ih materija i nasilje u porodici. Osumnjičen­i je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

Zdravko Milutinovi­ć (40)

Od batina koje je trpela tokom višečasovn­e torture supruga nasilnika zadobila je potres mozga, dok je tinejdžerk­i (15) probijena bubna opna

iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je proganjao ženu sa kojom je devedeseti­h godina bio u vezi, saznaje “Blic”.

Kako saznajemo, godinama nakon što su Milutinovi­ć i njegova bivša izabranica raskinuli on ju je pronašao na društvenoj mreži Fejsbuk i dodao je za prijatelja.

- On ju je pronašao pre tri godine, nakon čega je uspostavio kontakt sa njom. Ubrzo potom je počeo da joj nudi da se pomire i ponovo budu zajedno - kaže izvor “Blica”.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia