Blic

NEPRIJATNO MI JE DA PRIČAM O DEČKU

SARA JO OTKRIVA ZAŠTO ĆUTI O PARTNERU

- Lj. Tozev

Sara Jovanović omiljena je pevačica među tinejdžeri­ma, a ona smatra da oni koji slušaju njenu muziku ne treba da znaju sa kim se zabavlja.

Pevačica Sara Jovanović u javnosti se uglavnom pojavljuje sama ili sa drugaricom, a o njenom emotivnom životu se malo zna. Tokom svoje karijere uglavnom se trudila da pokaže svoje pevačke kvalitete, a manje da priča o emotivnom statusu. Ipak, to je ono o čemu se najčešće i spekuliše - sa kim je u vezi Sara Jo!

- Do sada nisam imala potrebu niti osećam da to treba da radim, jer ne vidim razlog za takvim eksponiran­jem. Smatram da to nije bitno da znaju ljudi koji slušaju moju muziku, već su na prvom mestu moje pesme i sve ono što radim - izjavila je za “Blic” Sara koja i dan danas pokušava da izbegne pitanja o dečku.

- Nijednog trenutka nisam krila dečka, mada je upravo to najčešći naslov tekstova o meni. Ništa ne krijem zato što je moja savest čista. Nikada ništa loše nisam radila, ali shvatila sam kako neke stvari treba da zadržim za sebe. Dopada mi se komunikaci­ja s publikom putem društvenih mreža, ali to ne znači da baš sve treba da se nađe na njima. Postaviću sliku s nekog putovanja da bih pratiocima preporučil­a to mesto ili s njima podelila neki lep trenutak, ali bilo bi mi nelagodno da pišem s kim sam bila i koliko sam ostala. Što se mladića tiče, pokušavam da fokus prebacim na posao, kao što rekoh u pesmi - “Ja sam ovde zbog muzike”. Najviše mi smeta kad intervju počinje listom mojih bivših i onih za koje se nagađalo da su mi bili momci. Publici može da se pruži mnogo više od spiska koji, srećom, nije dug - izjavila je Sara.

Na jednom prestoničk­om događaju, ali sve češće u javnosti imamo prilike da je vidimo sa blogerkom Dunjom Jovanić. Kako su već godinama najbolje drugarice, zanimalo nas je u čemu bi volela da je vidi, a da to nije dobro poznat stajling mlade pevačice.

- Stalno Sari govorim da mora da bude malo seksi, tako da bih je obukla nešto na tu temu. Nešto tipa da zaboravi na ovu jaku Saru Jo. Kao besnu Saru, a ja sam više u fazonu seksi Sara Jovanović - izjavila je Dunja.

Smeta joj kada se spominju njeni bivši momci, voli da priča o muzici

 ??  ?? Deca je vole: Sara jovanović
Deca je vole: Sara jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia