Blic

Deca sahranila roditelje

NA VEČNI POČINAK ISPRAĆENI DRAGAN I SVETLANA ZOLNAJIĆ

- B. V.

Na Bajskom groblju u Subotici juče je sahranjena Svetlana Zolnajić (47), a dva i po sata kasnije, na groblju u Aleksandro­vu sahranjen je i njen suprug Dragan Zolnajić (54).

Svetlanu, koju je, kako se pretpostav­lja, ubio suprug Dragan, ispratilo je na večni počinak više stotina ljudi, njena deca i njihovi prijatelji, članovi porodice i brojni poznanici. Nesrećna žena u koju je suprug pucao i njeno telo sakrio u šahti u voćnjaku u kom je radio ispraćena je uz muziku, gitaru, harmoniku i kontrabas, i jecaje najbližih koji su parali nebo.

Neutešna deca stajala su uz Svetlanin grob, a nakon što je pročitan oproštajni govor, njena majka je kroz suze izgovorila: „Kćeri moja, čuvaću tvoje piliće!”

- Nedostajać­eš nam kao majka, ćerka, sestra… ostali smo te željni. Sledićemo tvoje savete. Zauvek ćeš živeti u nama i našim srcima - rečeno je između ostalog u oproštaju.

Od Svetlane Zolnajić oprostile su se i pojedine komšije koje kažu da će je uvek pamtiti kao vedru i nasmejanu. Bez obzira na veliku tragediju, za koju se sumnjiči Dragan Zolnajić, njen suprug, koji je sebi naneo tešku povredu glave pištoljem nakon čega je preminuo u bolnici, Subotičani iz gradskog naselja Aleksandro­vo kažu da su ih voleli kao par.

Na groblju u Aleksandro­vu među Zolnajićev­im prijatelji­ma bio je veliki broj sportista pošto je Dragan bio uključen i u sportski život Subotice, tačnije fudbal.

Oproštajni govor pročitao je radnik JKP „Pogrebno” i u njemu su se njegovi najbliži oprostili od njega dirljivim rečima ne pominjući ni u jednom trenutku ono što je dragan Zolnajić prethodilo rastanku.

U iščekivanj­u rezultata obdukcije, istraga se i dalje vodi u pravcu porodičnog nasilja zbog ljubomore, odnosno Svetlanine namere da se ona i Dragan raziđu. Otežavajuć­a okolnost je što prilikom ubistva i samoubistv­a nije bilo očevidaca.

 ??  ?? ubijena: svetlana Zolnajić presudio sebi:
ubijena: svetlana Zolnajić presudio sebi:

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia