Blic

UROŠ NAS JE OSVOJIO SVOJOM HARIZMOM

BOJANA RISTIVOJEV­IĆ OTKRIVA ZA „BLIC”:

- Na TV Hepiju se vikendom emituje emisija „Prelo u našem sokaku“koja je privukla veliki broj gledalaca. Da li imate i zvanične podatke o tome koliko vas ljudi gleda? Svi komentariš­u tu neku posebnu energiju među vama. Kako je vas dvoje objašnjava­te? Da li

Bojana Ristivojev­ić i Uroš Davidović kao voditeljsk­i par na TV Hepiju uspeli su da svojom energijom za kratko vreme osvoje publiku. Tajna uspeha emisije „Prelo u našem sokaku” zasigurno leži u poštovanju koji imaju jednno prema drugom i velikoj ljubavi prema emisiji koja neguje upravo one vrednosti koje su njima intimno bliske.

UROŠ: Ako imamo u vidu da se emisija emituje tek dva meseca, reakcije gledalaca su fantastičn­e. Šer nam je blizu dvadeset, što je zaista sjajno. Mislim da smo napravili odličan sklad tradicije, kulture, dobre muzike i da smo zahvaljuju­ći reditelju Darku Kamaritu napravili korak više u odnosu na emisije ovog formata. Pokazalo se da je gledaocima zabavno i zanimljivo dok gledaju koliko i nama dok je pravimo, zbog čega mi je posebno drago.

BOJANA: Jako me raduje što radimo ovakvu emisiju jer smatram da su naša tradicija i kultura ono što treba da negujemo i da se ponosimo njima. Nisam pristalica globalizac­ije i mislim da je naš narod poseban, a posebnost leži u različitos­ti koju zbog obaveza ne stižu privatno da se druže: uroš davidović i bojana ristivojev­ić

treba da negujemo.

BOJANA: Uroš nas je sve osvojio svojom harizmom i pozitivnim duhom. On je školovan, svestran i kao kolega mi je dragocen, ali me je pre svega osvojio time što je dobra osoba, što je za mene najvažnije. Takođe bih pomenula i našu koleginicu Nadu Blam, koja je sjajna osoba i od koje sam dosta naučila.

UROŠ: Hm, znači to nije samo moja supruga primetila ? Zanimljivo. Šala. Meni se čini da su se

energije u startu poklopile i da se toliko dobro razumemo u momentu da sve nekako ide glatko tokom snimanja. Kada mi je ispričala na kojim je pričama radila kao novinar, kako je uvek pokušavala da zaštiti slabije, znao sam da je to to. Raditi sa Bojanom je zaista uživanje, ona je elokventna, brza, inteligent­na.

UROŠ: Nažalost, i Bojana i ja imamo previše obaveza. Duga je to priča, ali nažalost prilično tačna. Ne stižemo. Ali verujte mi da je zadovoljst­vo sa njom raditi i da mi prosto nedostaje preko radne nedelje. Realno , viđam je nešto malo više nego gledaoci kraj malih ekrana. BOJANA: Da, radimo na tome. Ne možemo da otkrijemo sve detalje, ali biće veoma lepo i u duhu praznika, trenutno smo tome maksimalno posvećeni, a za dalje ne bih da otkrivam jer ne bi bilo lepo da pokvarimo iznenađenj­e. Ali, recimo da će TV Hepi ponuditi svojoj publici dosta zabave, zanimljivo­sti i informacij­a.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia