Blic

SCENAMA SEKSA

SCENE SVE ZASTUPLJEN­IJE U SERIJAMA

-

kojima se priča.

U seriji „Koreni” u scenama seksa pojavljuju se Milica Janevski i Igor Đorđević. Serija je urađena po istoimenom romanu Dobrice Ćosića, a osim Milice i Igora, u seriji glume i Dara Džokić, Sloboda Mićalović, Žarko Laušević i mnogi drugi.

Ova scena pokrenula je lavinu komentara, kao i pre nekoliko nedelja kada su emitovane scene u kojima se Sloboda Mićalović naga kupa.

- Zatečen sam količinom pozitivnih reakcija. Mi smo svi verovali u uspeh jer smo bili uvereni da smo napravili dobar posao, ali publika je nepredvidi­va i tek u tom suočenju sa publikom se dobija konačan sud. Kada je nakon prve epizode krenula bura po društvenim mrežama, zaista sam bio zatečen. Ovde se mnogo češće svaka nova stvar dočeka na nož i bez pardona kritikuje i naivno se poredi sa svetskom produkcijo­m - rekao

je ranije reditelj serije Ivan Živković, i dodao:

- Roman „Koreni” je neobično težak za dramatizac­iju jer je po strukturi neobično razuđen i ispričan iz različitih vizura likova i pun vremenskih skokova. Naravno da je postojala trema, uvek postoji, ovde je bila još jača jer je ovo zaista retka prilika da se jedno u svakom smislu kapitalno delo obradi. Nisam se

premišljao ni trenutka, volim izazove i rezultat mislim da govori da nisam pogrešio.

Ništa manje pažnje nije privukla ni serija „Vojna akademija”, gde su akteri vrelih scena bili Marija Vicković i Vučić Perović. Serija prati priču budućih vojnika i oficira, a njihov ljubavni život je vrlo intriganta­n Marija Vicković igra Riju, kafansku pevačicu, dok vojnika znatno mlađeg od nje, Bogoljuba - Bugija Jankovića, igra Vučić Perović i izaziva pažnju. Marija Vicković igra Riju, kafansku pevačicu, dok vojnika znatno mlađeg od nje Bogoljuba - Bugija Jankovića igra Vučić Perović.

Strast između njih stvorila se odmah, a seks je bio logičan nastavak. Rija i Bugi su se upoznali tako što je on spasao njenog sina od utapanja, a posle nekoliko dana su se zaljubili, a ubrzo se zbio i seks.

Svi su imali prilike da vide Marijine gole grudi koje su bile u prvom planu.

Pre njihovog seksa dogodio se još jedan seks u „Vojnoj akademiji” između Đorđa Stojkovića, koji igra Gruju Golijanina i radnice u mesari.

„Koreni” i „Vojna akademija” su samo još jedne u nizu domaćih serija koje obiluju eksplicitn­im scenama.

MARIJA VICKOVIĆ JE U SERIJI „VOJNA AKADEMIJA“POKAZALA GOLE GRUDI

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia