Blic

DANAS ŽREB ZA ČETVRTFINA­LE KUPA

Trener “svetaca” Tomas Tuhel kaže da će Brazilac pauzirati kratko i da će propustiti meč ili dva. To znači da će biti spreman 11. decembra za duel sa Crvenom zvezdom. HJUZ DOBIO OTKAZ U SAUTEMPTON­U

- Milan zarić

U FSS danas (13) će se izvući parovi četvrtfina­la Kupa Srbije, a učesnici su: C. zvezda, Partizan, Mladost, Radnički, Spartak, Napredak, Vojvodina i Radnik. Mečevi se igraju 13. marta 2019.

Pari Sen Žermen je protiv Bordoa (2:2) izgubio prve bodove posle 15. kola francuskog prvenstva, ali je izgubio i Nejmara. Na koliko tačno, saznaćemo u narednih dan-dva.

Nejmar se u 57. minutu uhvatio za nogu i odmah je napustio teren. Bilo je očigledno da je najbolji fudbaler “svetaca” obnovio povredu prepona, međutim, trener Tomas Tuhel kaže da nema razloga za zabrinutos­t.

- U pitanju je isti problem koji je imao pre dve nedelje sa reprezenta­cijom Brazila. Razgovarao sam sa Nejmarom i našim doktorima, koji su mi rekli da se ne brinem i da će sve biti okej. Ipak, video sam da je u bolovima i samo je bilo pitanje koliko će dugo moći da izdrži - rekao je Tuhel.

Nemački stručnjak je dodao da ne želi išta da rizikuje, već će sačekati da lekarski tim da zeleno svetlo.

- Važno je da se povreda nije pogoršala i da je na vreme

otišao Sautempton je otpustio menadžera Marka Hjuza nakon što klub sa „Sent Merija“nije pobedio na poslednjih deset mečeva. Ekipu će do daljeg voditi njegov pomoćnik Kalvin Dejvis. na klupu. Što se mene tiče, odmaraće se u sredu protiv Strazbura, ali ga očekujem već u subotu za meč sa Monpeljeom - kategoriča­n je Tomas Tuhel.

Praktično, to znači da će brazilski as biti na spisku fudbalera koji će doputovati u Beograd na megdan sa Crvenom zvezdom. Meč poslednjeg kola grupne faze igra se 11. decembra, a Pari Sen Žermenu je potrebna pobeda na “Marakani” kako bi osigurao plasman u osminu finala. Nema sumnje da su “sveci” i bez Nejmara favoriti za trijumf nad crveno-belima, ali Tomas Tuhel je poznat kao oprezan stručnjak koji ništa ne prepušta slučaju i koji sigurno ne želi da se provede kao

njegov sunarodnik Jirgen Klop.

- Svi smo malo zabrinuti, ali se nadamo da će biti sve u redu. Međutim, potrebno mu je vreme da se oporavi. Protiv Liverpula je odigrao 100 odsto. Želeo je da bude na terenu. Sada nas u Beogradu očekuje meč odluke u Ligi šampiona i verujem da će Nejmar ponovo biti 100 odsto spreman da nam pomogne - kaže napadač PSŽ-A Marko Verati. Kapiten Parižana Tijago Silva jedini je bio pesimistič­ki raspoložen.

- Dobro poznajem Nejmara i znam da bi igrao na jednoj nozi. To što je izašao sa terena znači da se ipak radi o nečem ozbiljnije­m. Međutm, nisam doktor i stvarno ne znam šta se dešava. Svi verujemo da će se brzo vratiti u ekipu - dodao je Silva.

Nejmar je ove sezone na 18 mečeva za Pari Sen Žermen postigao 15 golova i upisao je čak sedam asistencij­a. Zanimljivo je da samo na dva meča od ukupno 12 mečeve francuskog prvenstva nije bio strelac.

 ??  ?? nejmar i mbape su najefikasn­iji tandem u evropi i predvodiće napad pari sen žermen u meču sa crvenom zvezdom koji se igra 11. decembra trener „svetaca“tomas tuhel veruje da će se brazilac brzo oporaviti NEJMAR SIGURNO NEĆE IGRATI U SREDU PROTIV STRAZBURA, ALI BI TREBALO DA IGRA ZA VIKEND
nejmar i mbape su najefikasn­iji tandem u evropi i predvodiće napad pari sen žermen u meču sa crvenom zvezdom koji se igra 11. decembra trener „svetaca“tomas tuhel veruje da će se brazilac brzo oporaviti NEJMAR SIGURNO NEĆE IGRATI U SREDU PROTIV STRAZBURA, ALI BI TREBALO DA IGRA ZA VIKEND
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia