Blic

Ene devojke a dana u sobi

Z ISTRAGE SVIREPOG ZLOČINA KOD BONA

-

najjasnije da li je ovo dovelo do podizanja optužnice protiv Brajana.

Dve godine nakon seksualnog uznemirava­nja, Brajan je, kako je i sam priznao, počinio stravično ubistvo maloletnic­e iz Srbije.

Prema poslednjim saznanjima iz istrage, ubica je telo nesrećne devojke držao u svojoj sobi dva dana. Njeno telo položio je u krevet, dok u kampu ostalih 38 izbeglica i beskućnika nije imalo predstavu o tome kakav se zločin odigrao iza njegovih vrata.

Kako prenose nemački mediji, Brajan S. je Elminu odeću i torbu nakon počinjenog zločina bacio u obližnje jezero Ziglarer.

Telo devojke pronađeno je i odneto na obdukciju. Tužilac u Bonu rekao je da za sada nema dokaza da je reč o seksualnom zlostavlja­nju. Sudija u slučaju ubijene Srpkinje rekla je da ne vidi da je bilo niskih pobuda ubice.

Inače, ubijena Elma Č. rođena je u selu Špiljani, u blizini graničnog prelaza sa Crnom Gorom. Kako su nam ispričali njeni poznanici, Elmini roditelji su se odmah po njenom rođenju preselili u Kosovsku Mitrovicu. Tu su živeli do kraja bombardova­nja 1999. godine, kada su otišli za Nemačku. Od tada su retko dolazili u rodno selo.

Kako je „Blic“već pisao, telo Elme Č. pronađeno je u sobi u izbegličko­m centru u kojoj su smešteni tražioci azila i beskućnici, četiri dana nakon što su njeni roditelji prijavili nestanak. Tokom potrage su korišćeni psi, ronioci i helikopter­i. Lokalni mediji su preneli da je ona porodici rekla da će se sresti sa prijatelji­com u Bonu. Međutim, prema policijski­m saznanjima, ona je, umesto toga, otišla da vidi osumnjičen­og u skloništu.

Policija je Brajanu S. ušla u trag jer je bio označen na fotografij­ama sa Elmom na društvenim mrežama. On je tokom ispitivanj­a priznao da je Elmu Č. ubio posle rasprave u svojoj sobi, gde su otišli nakon sastanka u nargila baru i da se njeno telo nalazi u skloništu za migrante. Gradonačel­nik Unkela Gerhard Hausen, grada u kojem je Elma živela, izjavio je da je ceo grad duboko potresen zbog tragedije.

UBICA STVARI NESREĆNE DEVOJKE RAZBACAO PO JEZERU KAKO BI ZAVARAO TRAG

 ??  ?? ubijena: elma Č. (17)
ubijena: elma Č. (17)
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia