Blic

NE PRIŽELJKUJ­EM VIŠE DECE I MUŽEVA

NATAŠA BEKVALAC ZA „BLIC“:

- A.popović

Pevačica je predstavil­a duet “Neprijatel­j” sa Magla bendom, i otkrila koliko stihovi imaju veze sa njenim životom.

Nataša Bekvalac kaže da su stihovi zapravo preslikan njen život.

- Pa realni su stihovi zar ne?! Pesma kaže da si ljubav hteo za svoj život ceo, ne bi mene sreo, nikom ja još sreću nisam donela. Tako je i kod mene, stvarno. Jeca Trifunović je pisala, a ona zna kako se ja osećam. Nisam ni sumnjala - rekla je Nataša.

Budući da se bliži kraj godine, Nataša je za “Blic” sumirala njen bilans i ispostavil­a račun. Od 2019. zahteva samo jednu veliku stvar da joj priredi.

- Ništa ja tu ne bih dirala. Sve se izgleda dešava sa razlogom. Godina je bila plodna za mene vrlo, jer sam rodila moju Katju, a završavamo je svi živi i zdravi u porodici, što je najbitnije. U sledećoj godini želim da napravim jedan veliki koncert kao krunu svoje dosadašnje karijere. Naravno, da pre svega želim da mi deca ostanu tako zdrava, dobra i lepa, a ostalo neka se dešava kako viša sila kaže. Ne priželjkuj­em više dece i muževa - zaključila je Nataša, kao i uvek sa širokim osmehom.

Provokativ­ne kadrove u spotu novosadska Barbika je odigrala sa Vladanom Savićem, frontmenom “Magla benda”. Spojila ih je, kažu, ludačka energija. Za prvi spot u karijeri, momci su izabrali Natašu Bekvalac iz više razloga. Vladan je za “Blic” ispričao i zašto: pevačica kaže da je frontmena benda zvala i noću

- Nataša je sve nas privukla ludačkom energijom, pored toga što brutalno peva i izgleda za 10 plus, na skali od jedan do deset. Mi smo presrećni što je pristala da radi sa nama.

Nataša je ispričala i neke pojedinost­i o saradnji i otkrila da je kasno noću zvala Vladu Savića.

- Kao poznati frik kontrol, zvala sam mnogo puta i noću Vladu dok sve ne utanačimo jer uvek volim da držim konce u svojim rukama uprkos tome što ludo volim svoje saradnike i u njih imam veliko poverenje. Možda nekom nešto promakne jer mu dan ili trenutak nije kakav treba, zato sam ja tu da sve pitam i da zajedno nađemo najbolje rešenje ispričala je plavokosa pop zvezda.

Stihovi pesme su realni jer kažu: Da si ljubav hteo za svoj život ceo, ne bi mene sreo. Tako je i kod mene, Nataša

 ??  ?? godina iza mene je bila plodna jer sam rodila katju
godina iza mene je bila plodna jer sam rodila katju
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia