Blic

Novak će s tribina bodriti Zvezdu protiv PSŽ-A

CRVENO-BELI DOBILI VELIKO POJAČANJE PRED POSLEDNJE KOLO LIGE ŠAMPIONA Đoković će uvodnu fazu priprema prekinuti, doputovati iz Monaka u Beograd u utorak, na dan utakmice, kojoj će prisustvov­ati zajedno sa braćom Markom i Đorđem.

- Jelena medić

vladan milojević je nedavno poklonio dres Đokoviću Naš najbolji teniser Novak Đoković će i u sedmici koja je pred nama pokazati koliko mu je Crvena zvezda u srcu. Naime, iako je polako ali sigurno počeo sa treninzima za novu sezonu, u koju ulazi kao vodeći na ranglisti Asocijacij­e teniskih profesiona­laca, on će iz Monaka doputovati u Beograd kako bi crveno-bele bodrio u meču poslednjeg kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

U tom susretu srpskom prvaku je potrebno čudo da bi prezimio na evrosceni: treba da pobedi moćan tim iz francuske prestonice, od kojeg je izgubio na “Parku prinčeva” sa 6:1, a da Napoli u gostima savlada Liverpul.

Ipak, Đokovića ne zanima neverovatn­ost takvog scenarija. Zvezda je to, a Zvezda je Novaku bitna. Uvodnu fazu priprema će prekinuti, doputovati iz Monaka u Beograd u utorak, na dan utakmice, kojoj će prisustvov­ati zajedno sa braćom Markom i Đorđem. U glavnom gradu Srbije Nole će provesti dva, tri dana, a onda će se posvetiti drugoj fazi priprema za novu tenisku sezonu.

Inače, najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva definitivn­o će biti spreman za utakmicu u Beogradu protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona nakon obnovljene povrede. Nejmar se povredio minulog vikenda u Bordou (2:2), zbog čega je u sredu propustio meč protiv Strazbura (1:1), ali prema rečima trenera Parižana Tomasa Tuhela, biće na raspolagan­ju za crveno-bele.

- Povreda nije ozbiljna. Nejmar će početi sa treninzima danas - rekao je Tuhel.

PSŽ-U je neophodna pobeda u Beogradu kako bi osigurao plasman u osminu finala iz C grupe, dok Zvezda ima samo teoretske šanse za mesto u Ligi Evrope - potrebno joj je da savlada “svece” iz Pariza, a da Liverpul na svom stadionu izgubi od Napolija.

 ??  ?? nole je . septembra bio u loži „marakane“na prvenstven­om meču crvena zvezda - radnik ($:%)
nole je . septembra bio u loži „marakane“na prvenstven­om meču crvena zvezda - radnik ($:%)

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia