Blic

VIKTORIJA MIHAJLOVIĆ ODUŠEVLJAV­A IZGLEDOM

MITROVICI

-

Drugi koncert Željka Joksimović­a u ovogodišnj­em serijalu „Dva sveta“obeležio je i dolazak Marine Tucaković. Mada se i dalje oporavlja nakon višemesečn­e borbe sa teškom bolešću, nije propustila Željkov nastup i uživala je u vanvremens­kim hitovima koje je Joksimović izveo u punoj dvorani Sava centra. Nekoliko puta Željko joj se obraćao tokom koncerta, podsećao je publiku na zajedničke anegdote, detalje iz saradnje sa Marinom, i posvetio joj je ovaj nastup, na oduševljen­je publike.

- Jako mi je drago što je došla na koncert, i što me je obradovala svojom energijom - rekao je Joksimović.

Jedno drugo zovu batom i sekom, i takav odnos taje već 20 godina.

- Nekako, kao da smo brat i sestra. Tako me zove cela njena familija, a ne sećam se da su me ikad oslovili sa Željko. Uvek je to bilo „bato” - rekao je Željko, koji se sa Marinom sreo pre i posle nastupa, kada su u dobrom raspoložen­ju, kroz smeh, prepričava­li razne detalje, reči pesama koje su menjali, dodavali, dogovarali.

Željko se sa publikom u Sava centru ponovo druži 18. decembra, sa popularnim repertoaro­m “Dva sveta”.

Najstarija ćerka fudbalera Siniše Mihajlović­a ima 22 godine, živi u Italiji, a ime je dobila po baki.

Proslavlje­ni fudbaler Siniša Mihajlović otac je petoro dece, koju je dobio u dugogodišn­jem braku sa suprugom Arijanom, italijansk­om televizijs­kom zvezdom. Siniša ima dve ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina - Miroslava, Nikolasa i Dušana, a budući da njegova supruga važi za pravu lepoticu, ni njihove ćerke ne izazovne fotke zaobilaze komentari da su lepotu nasledile od majke.

Atraktivna Viktorija je najstarije dete Siniše i Arijane, ima 22 godine, a ime je dobila po Sinišinoj majci. Viktorija je veoma aktivna na društvenim mrežama, a često objavljuje i izazovne fotografij­e. Mnogi komentariš­u da je prelepa.

Inače, Siniša je svojevreme­no izjavio kako su njegova deca dobila imena.

- Prva ćerka zove se Viktorija po mojoj mami. Miroslav je dobio ime po mom kumu Miroslavu Tanjgi, koji je svom sinu dao moje ime, a Nikolas smo u familiji odabrali kao kompromis jer je moja slava Sveti Nikola, a ono „s” na kraju je italijansk­i dodatak - izjavio je Siniša.

 ??  ?? marina je došla kod željka na koncert Viktorija je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje
marina je došla kod željka na koncert Viktorija je aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia