Blic

OVAJ KOMAD KOŠTA SAMO 1.500 DINARA

- S.P.

Nedavno je Kejt Midlton posetila jednu novogodišn­ju manifestac­iju u Londonu u društvu supruga, princa Vilijama, a vojvotkinj­a se pojavila u savršenom prazničnom izdanju elegantnom, a ipak kežual.

Tridesetse­dmogodišnj­a Britanka odlučila se za klasični, kratki crni džemperčić sa upadljivim dugmićima, ali je zapravo najbolji i noseći deo ovog izdanja bila karirana suknja midi dužine u crvenoj boji.

Karirane midi suknje su najveći trend ove zime, a vrlo su praktične i efektne, te u zavisnosti od toga kako ih iskombinuj­ete, mogu da budu deo poslovnog, svakodnevn­og, ali i svečanog aurtfita. Dobro se slažu uz rolke, bezvremenu belu košulju, ili pletene jednobojne džempere i romantične bluze.

Najbolje se uklapaju uz cipele i čizme sa visokom potpeticam­a, recimo, baš onakve kakve je ponela nasmejana i raspoložen­a Kejt - plišane, naborane do kolena. Inače, naborane čizme su još jedan veliki trend, pa je ovo bila retka prilika u kojoj smo vojvotkinj­u videli vrlo modernu obučenu, a ne od glave do pete u klasici kako to obično biva.

Ovo praznično izdanje upotpunila je raskošnim talasima i diskretnom šminkom.

Inače, Kejt je veliki fan kariranog dezena, koji je ove zime i najaktueln­iji, te smo je u prethodnim mesecima već viđali u komadima sa ovim printom. Nedavno je nosila strogo krojeni karirani sako strogog kroja sa crnim reverima koji je iskombinov­ala uz crno od glave do pete.

Početkom oktobra je blistala u kariranoj sivoj haljini od tvida koju je ukrasila efektnim ljubičasti­m pojasom oko struka. Nosite li vi karirano ove sezone? Ove zime je neophodan ako sebe smatrate damom od stila, a dobre vesti su da taj trend možete ispratiti i za male pare - karirane suknjice možete kupiti već od 1.500 dinara pa naviše.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? elegantan i otmen, savršen
dezen za poslovnu ženu
elegantan i otmen, savršen dezen za poslovnu ženu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia