Blic

Ovi daju preko 100 poena po utakmici

“Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnji­h pozicija, ali mi moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo.”

- vladan tegeltija

Nakon pauze zbog kvalifikac­ionih mečeva za odlazak na Svetsko prvenstvo, nastavlja se regionalni šampionat, a u 10. kolu Partizan gostuje Igokei (večeras od 17 sati). Trener crno-belih Andrea Trinkijeri imao je zanimljiv osvrt.

- Očekuje nas veoma nezgodan protivnik, ekipa koja ima puno talenta i koja u poslednje vreme postiže preko 100 poena po utakmici. Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su i sa spoljnih i sa unutrašnji­h pozicija, ali mi moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da upotrebimo da protiv takvog protivnika napravimo rezultat koji želimo. Biće teška utakmica, sa puno borbe, i mi da bi igrali kako želimo, na terenu moramo u svakom trenutku da uložimo svu energiju koju imamo istakao je trener Partizana.

Kapiten i najiskusni­ji igrač crno-belih Novica Veličković veruje u trijumf:

- Svaka utakmica u ABA ligi je za nas od presudnog značaja. Igokea se dobro pojačala, podigla formu i želi da u tom ritmu nastavi i posle pauze. S druge strane, mi moramo da odigramo i čvrsto i pametno, kako bi uveli utakmicu u ritam koji nama odgovara i kako bi se u Beograd vratili sa pobedom. Podrška sa tribina u Laktašima nam je uvek davala neku dodatnu snagu, a verujem da će zbog važnosti utakmice, broj naših navijača u hali večeras biti još veći - naglasio je Veličković.

Oba tima imaju isti učinak u regionalno­j ligi (4-5) u kojoj su se do sada sastajali 15 puta uz devet pobeda Partizana.

Igokea i Partizan imaju skor u ABA ligi po četiri pobede i pet poraza

 ??  ?? trinkijeri: Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su, ali moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da bismo napravili rezultat koji želimo
trinkijeri: Pojačali su se sa nekoliko iskusnih igrača, opasni su, ali moramo da gledamo sebe i sopstvene snage da bismo napravili rezultat koji želimo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia