Blic

ANA KOKIĆ ISKRENO O BRAKU

- D. Panajotovi­ć

Pevačica je navikla da zbog poslovnih obaveza bude razdvojena od svog supruga koji trenutno igra za vaterpolo klub Dinamo u Moskvi, ali ne krije da se nada da će se to uskoro promeniti.

- To da smo razdvojeni je postalo svakodnevi­ca, ali neće to trajati doveka - ističe Ana i otkriva kako Rađen podnosi udaljenost od porodice:

- Kako je, tako je trenutno, tačnije tako mora da bude. Biće drugačije uskoro, ali to najbolje on zna - objašnjava Ana.

Iako važi za jednu od atraktivni­jih pevačica na estradi, Ana tvrdi da ne pazi mnogo na svoj izgled.

- Liniju baš i ne održavam, pogotovo u ovom zimskom periodu. Trudim se da budem fizički aktivna, pazim i na ishranu, trudim se da ne unosim šećere i da pijem dosta tečnosti - iskrena je pevačica.

Kokićeva tvrdi i da ne prati rijaliti programe, upravo zbog ćerkica Nine i Tee jer smatra da to nije adekvatan program za njih.

- Ne pratim “Zadrugu” jer nemam vremena za to, a drugi razlog su deca. Njima ne dozvoljava­m da prate taj program jer nije za decu objašnjava pevačica i dodaje da je trenutno potpuno posvećena školovanju svojih ćerki i da zbog toga neće putovati u Moskvu kod supruga Nikole Rađena do praznika.

- Posle Nove godine tek idemo u Moskvu. Pošto se bliži kraj polugodišt­a, moramo da učimo dosta, sad sam posvećena tome u potpunosti. Imam i dosta posla, hvala bogu, tako da ćemo kod Nikole otputovati tek posle praznika - kaže Ana.

 ??  ??
 ??  ?? pevačica kaže da Će njen odnos sa suprugom uskoro biti drugačiji
pevačica kaže da Će njen odnos sa suprugom uskoro biti drugačiji
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia