Blic

PALMINO NARODNO VESELJE

Ceca Ražantović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i mnogi drugi uživali su juče u Jagodini, a dok su čekali svoj red da nastupe ćaskali su na razne teme

- adelarda popović

Lider Jedinstven­e Srbije Dragan Marković Palma organizova­o je tradiciona­lno snimanje novogodišn­jeg programa u Jagodini za nekoliko desetina pevača. Kao po običaju glavna zvezda programa i večeri uopšte bila je Svetlana - Ceca Ražnatović koja se i na rođendan sina Veljka odazvala pozivu svog dugogodišn­jeg prijatelja. Ceca je dočekana je sa velikim poštovanje­m, a porodicu domaćina izgrlila je i izljubila. Nakon što je nazdravila sa Palmom, folk diva je otpevala blok pesma.

- Ceca je vrhunski profesiona­lac, a kao svoju prijatelji­cu i čoveka ne znam kojim rečima bih je opisao jer sve što kažem je malo za njenu ljudskost i humanost - rekao je Palma za “Blic”.

Ono što je interesant­no je da ove godine na Palminom narodnom veselju nije bilo političara sa suprugama, koji su bili rado viđeni gosti prethodnih godina. Palma je tokom čitave večeri sedeo za svojim stolom i posmatrao kako protiče snimanje.

Pevačice u šljokičast­im haljinama čekale su strpljivo svoj red za izlazak na scenu, a posebno ponosna na svoj izgled bila je Nada Obrić koja je za ovu priliku sama iskreirala svoju haljinu. Mina Kostić imala je problema sa haljinom, pa joj je kolega Goran Vukošić pritekao u pomoć oko zakopčavan­ja.

- Ne slikajte, ja samo popravljam stvar. Nije to što mislite - vikao je pevač.

U društvu odabranih koji su imali svoje mesto za Palminom stolom su Keba, Zorica Brunclik sa Kemišom, Šaban Šaulić i Haris Džinović. Dosta pažnje privukao je i dolazak Kristine - Kije Kockar, koja je izvala svoje numere.

Palmino veselje trajalo je skoro do zore, a kao i prethodnih godina domaćin je goste oduševio mrsnom srpskom trpezom.

CECA JE PROFESIONA­LAC, A KAO SVOJU PRIJATELJI­CU I ČOVEKA, NE ZNAM KOJIM REČIMA BIH JE OPISAO, KAŽE PALMA

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia